Akıllı Kilit Sistemlerinin 5 Avantajı

Akıllı Kilit Sistemlerinin 5 Avantajı

Akıllı Kilit Sistemlerinin 5 Avantajı

Kale Kilit, çelik kapı ve kasa, kapı pencere ve güvenlik sistemleri ile Türkiye’nin güvenilir markalarından biridir. 65 yıldan fazla bir süredir kullanıcılara güvenlik dahil olmak üzere pek çok hizmet sunmaktadır. Yenilikleri her daim takip eden Kale, ürünlerini de her alanda yaşanan gelişmelere göre adapte etmektedir. Bu sayede hayatınızı kolaylaştırmaya ve güvenliğinizi sağlamaya devam etmektedir. Gelişen teknolojiler ile pek çok yeni sistem ortaya çıkmaktadır. Bunlardan biri son zamanlarda yaygın şekilde tercih edilen akıllı kilit sistemleridir.

Hayatınızı Kolaylaştıran Akıllı Kilit Sistemleri

Kapıları açmak için kullanılan yaygın anahtar kullanımı son zamanlarda yerini yenilikçi sistemlere bırakmaktadır. Bu sayede giriş çıkışı denetlemek hem daha kolay hale gelir hem de anahtar arama derdinden sizi kurtarmış olur. Kartlı, parmak izi okuyuculu olmak üzere pek çok farklı kilit sistemi bulunmaktadır. Akıllı kapı kilit sistemi, bu sistemler arasında en dikkat çekenlerden biridir. Bu sistemde anahtar kullanmak yerine parmak izi ya da manyetik şekilde kapıyı açabilmenizi sağlayan chipler kullanılmaktadır. Akıllı kilit sistemi çalışma prensibi kilide tanımlanan chip ile manyetik şekilde bağlantı kurarak açılması şeklindedir. Ürünün pek çok farklı seçeneği bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip bu sistemde ürünlere göre sahip olduğu fonksiyonlar ve çalışma prensibi değişkenlik gösterebilir. İhtiyacınıza ve kendi kullanım tercihlerinize uygun bir ürün bulmanız mümkündür.

Kullanıcıların Memnuniyetini Kazanan Akıllı Kilit Sistemleri

Akıllı kilit sistemi kullanıcılara pek çok fayda sağlamaktadır. Bunlardan ilk akla geleni cebinizde birkaç tane anahtar taşıma zorunluluğunuzun olmamasıdır. Araba, ev ve iş yeri anahtarı derken anahtarlığınızda her gün ev anahtarını bulmak vaktinizi alabilir. Anahtar ile kilit açmanın yanı sıra bu sistemde kilidi açmanız yalnızca 2 saniye sürer. Kale akıllı kilit sistemi ile bu sorun ortadan kalkmaktadır. Bunun yanı sıra son derece güvenli bir yapıya sahiptir. Kilidi açmak için chip ya da parmak izi kayıtlı olmayan kişiler tarafından açılması mümkün değildir. Böylece evinizin güvenliğini de sağlamaktadır. Kale akıllı kilit sistemi x10 dayanıklı yapısı ve sistemi ile evinize yetkisi olmayan kişilerin girmesini engeller.

Akıllı Kilit Sistemleri ile Anahtar Arama Derdine Son!

Akıllı kilit sistemi özellikleri modelden modele değişmekle beraber, bazı seçeneklerde kilidi telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile kontrol edebilme şansınız bulunmaktadır. Çocuğunuz ya da bir akrabanız sizden önce eve geldiğinde kapıda beklemek zorunda kalmaz. Kapıya montajı son derece kolaydır ve birkaç dakika içerisinde tamamlanabilir. Sonrasında kapıyı açma yetkisi olan kişilerin parmak izi tanımlaması yapılması gerekir. Her ürünün belirli bir parmak izi kapasitesi vardır. Pil ömrü uzun bir süre dayanmaktadır. Akıllı kilit anahtarı bilinen anahtarların aksine üzerinde kapıyı açmanızı sağlayan tuşların bulunduğu düğmelerden oluşmaktadır. Akıllı kilit sistemi modelleri, özellikleri ve fiyat bilgisine Kale Kilit aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Akıllı Kilit Sistemi Nedir?

Akıllı Kilit Sistemi, anahtara ihtiyaç duymadan uzaktan kumanda, parmak izi ya da telefon uygulamanızdan kilidi açmanıza yarayan bir sistemdir.

Akıllı Kilit Sistemi Nasıl Çalışır?

Ürünün sahip olduğu fonksiyonlara göre kilit sistemine tanımlanan chip anahtar ya da parmak izi ile eşleşerek kilit açılmaktadır. Tanımlanmamış bir parmak izi ile kilidi açmak mümkün değildir.

Akıllı Kilit Sistemi Faydaları Nelerdir?

En büyük faydalarından biri yanınızda onlarca anahtar taşıyıp arasından doğru olanı bulmakla uğraştırmıyor olmasıdır. Bunun dışında evinize girip çıkabilecek kişileri kontrol edebilir ve kendiniz yetkilendirebilirsiniz. Şarj edildikten sonra uzun bir süre kullanım imkanı sunar.

İletişim Formu

CAPTCHA