Çelik Evrak Kasası ile Bilgileriniz Güvende!

Çelik Evrak Kasası ile Bilgileriniz Güvende!

Çelik Evrak Kasası ile Bilgileriniz Güvende!

Evrak kasası, laptop kasaları ve değerli eşya kasaları özel eşyalarınızı muhafaza etmek ve korumak için ideal ürünler arasında yer almaktadır. Yangın ve hırsızlık olaylarına karşı değerli eşyalarınızı ve evraklarınızı çelik evrak kasası modelleri içerisinde güvenle saklayabilirsiniz.

Evrak Kasası Özellikleri Nelerdir?

Evrak kasası önceliklefarklı boyutlarda üretilebilmektedir. Saklanacak kıymetli eşyalarınızın boyutuna uygun pek çok seçenek olduğu gibi kullanacağınız yere uygun olarak da farklı alternatifler sunulabilmektedir. Örneğin, ev tipi para kasası modelleri kolayca evinizde konumlandırabileceğiniz boyutlarda ve kullanım özelliklerinde üretilirken daha büyük ve geniş alanlarda kullanılacak modeller çok daha yüksek ve geniş hacimli olarak üretilebilmektedir. Çelik evrak kasası özel kilit sistemleriyle donatılarak daha güvenlikli hale getirilmektedir. Bir kasa üzerinde genellikle birden çok kademeli kilit sistemi bulunarak güvenlik seviyesi arttırılmaktadır. Evrak saklama kasası farklı sayıda raf imkanları sunarak evraklarınızı be kıymetli belgelerinizi ayrı şekilde muhafaza edebilmenizi sağlamaktadır. Raflı bölmeler değerli eşyalarınızı kategorize edip ayırarak emniyete almanıza olanak tanımaktadır. Ticari kullanımda sıklıkla tercih edilen banka tipi kasamodelleri daha yüksek ve çok sistemli kilit kademeleri ile geniş kullanım alanı sağlamaktadır. Büro veya ev tipi kullanımına uygun kasalar ise elektronik şifreleme sistemleri ile korunarak duvara sabitlenebilmektedir. Duvar kalınlıkları ve güçlendirilmiş çelik yapıları ile delmeye ve dış etkenlere karşı oldukça emniyetli olan kasalar düşme gibi durumlarda da açılmaması için öze şekilde monte edilmektedir.

Evrak Kasası Fiyatları

Evrak kasası fiyatları da modeller gibi oldukça geniş seçenekler halinde sunulmaktadır. Büro ve ev kullanıma uygun kasalar daha ekonomik olurken geniş yerlerde kullanılan ve ekstra güvenlikli kasaların fiyatları daha farklı alternatifler sunmaktadır. Güçlendirilmiş kasalar içerisinde yer alan yangına dayanıklı yanmaz evrak kasası yangın altında ve basıncına dayanıklı olarak üretilmektedir. Yanmaz kasalar dıştan belirli yüksek sıcaklıklara dayanabilen içten de evraklarınızı bu ısıdan koruyan yapılara sahiptir. Dayanıklılığı artırılmış modeller pek çok doğal afete ve dış etkene karşı dirençlidir. Kasalar yalnızca güvenlik ve boyut unsuruna göre değil dekoratif özelliklerine göre de çeşitlenmektedir. Ahşap görünümlü veya farklı renk kartelasına ait çeşitli modeller bulunmaktadır. Bu sayede evinizin veya işyerinizin dekorasyonuna uygun şekilde kasalarınızı kullanabilir, yerleştirebilirsiniz. Ankastre kasalar ise duvara monte edilebilen, kullanımı pratik seçenekler sunmaktadır. Ağırlıkları diğer modellere göre daha hafif olmanın yanı sıra montajlanabilen yapılarıyla çalınmaya karşı önlem alabileceğiniz modellerdir.

Çelik Evrak Kasası Alırken Dikkat Edilecekler

Para ve evrak kasası satın alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus sağladığı güvenlik seviyesidir. Klasik modeller, standart modeller ve ekstra güvenlikli modeller bulunmaktadır. Ekstra güvenlikli modeller yalnızca hırsızlığa karşı değil yangın gibi doğal afetlere karşı da oldukça yüksek bir koruma sağlamaktadır. Bu nedenle model tercihi yaparken bu hususlara dikkat etmeniz uzun süreli kullanım alanlarınızı iyice belirlemeniz gerekmektedir. Diğer bir yandan değerli eşya kasası satın alırken içerisinde muhafaza edeceğiniz eşyalarınızı belirlemeniz de boyut seçerken çok büyük fayda sağlamaktadır. Eğer evrak, para, mücevher gibi küçük boyutlu eşyalarınızı saklayacaksanız daha az yer kaplayan ve küçük modelleri tercih edebilirsiniz. Öte yandan daha büyük eşyalarınızı, teknolojik aletlerinizi saklayacaksanız onların boyutlarına uygun seçenekleri tercih etmeniz sizler için daha kullanışlı olacaktır. Kasalar yapıları ve kullanıldıkları malzeme itibariyle oldukça ağır olabilmektedir. Bu durum hırsızlığa karşı büyük bir avantaj oluşturmakla beraber ek güvenlik tedbiri olarak monte edilme imkanı sağlamaları ile de emniyet iki kat artırılmış olur. Kale Para Kasası sizlere ihtiyacınıza uygun ve kullanışlı pek çok model sunmaktadır.

İletişim Formu

CAPTCHA