Dokunmatik Panelli Çelik Kasalarla Güvenliğiniz Parmaklarınızın Ucunda

Dokunmatik Panelli Çelik Kasalarla Güvenliğiniz Parmaklarınızın Ucunda

Dokunmatik Panelli Çelik Kasalarla Güvenliğiniz Parmaklarınızın Ucunda

Evlerimizde ve iş yerlerimizde kullandığımız çelik kasamodelleri de artık günümüz teknolojisine ayak uydurmuş durumda. Eskiden ağır ve hantal bir görünüme sahip olan çelik kasalar artık çok daha hafif, modern ve şık tasarımları ile dikkat çekiyorlar. Günümüzde Kale Çelik Kasa tasarımları her alanda kullanım için oldukça uygun hâle getirilmiştir. Sadece görünümleri ve hafiflikleri ile değil, teknik özellikleri ile de ön plana çıkan güvenli kasalardaki en son gelişme ise dokunmatik panelli ekrana sahip olmalarıdır. Bu kasaların diğerlerine göre çok sayıda avantajı bulunuyor. Neler mi? Gelin birlikte inceleyelim.

Dokunmatik Panelli Kasaların Teknik Özellikleri

Öncelikle bu kasaların diğerlerine göre çok daha hafif olduğunu belirtmek gerekiyor. Kasa gövdesinde ve kasa kapak kısmında bulunan sac kalınlığı ise modelden modele göre değişkenlik gösteriyor. Dokunmatik LCD ekrana sahip olmaları kullanım kolaylığı sağlıyor. Peki, bu Kale Çelik Kasa nasıl açılır? Çok kolay. Öncelikle kasanın şifre gizleme özelliğine sahip olduğunu söyleyelim. 4-6 rakamlı olarak belirlediğiniz şifreyi girdikten sonra yapmanız gereken şey, LCD ekran paneline dokunmak. Şifreyi 3 kere üst üste yanlış girerseniz kasanın kendini kilitleme özelliği de var. Kale Çelik Kasa şifre değiştirme işlemi de oldukça basit şekilde yapılması için düşünülmüş. Ayrıca acil durumlar için bir anahtarı da bulunuyor. Duvara monte edilebilen, içi halı ya da kadife kaplı kasalarda 1 tane de raf bulunuyor. Kasanın içini rahat görebilmeniz açısından kasa içine ışıklandırma da eklenmiş durumda. İsterseniz dolap içinde ya da uygun gördüğünüz başka bir yerde isterseniz de duvara monte şeklinde kasayı kullanabilirsiniz.

Anahtar Saklama Derdine Son!

Kale Çelik Kasa şifreli olduğunda anahtarım nerede, kaybettim mi, nerede unuttum, unuttum mu? gibi sorular artık tarihe karışıyor. Çünkü bu kasaları kullanmak için anahtara ihtiyacınız yok. Dokunmatik panele sahip olan Kale Çelik Kasa fiyatları da üründen ürüne değişkenlik gösteriyor. Kale Çelik Kasa bu konuda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bu nedenle kasa almayı düşünüyorsanız ve alacağınız kasanın dokunmatik panelli olmasını istiyorsanız Kale Çelik Kasa kataloğuna bakmadan karar vermemenizi tavsiye ederiz. Tercihinize göre Kale Çelik Kasa büyük boy ya da küçük boy seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Hemen hemen her ölçüde kasalar üreten Kale tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarımlara sahip.

Dokunmatik Panelli Kale Çelik Kasa Kullanmanın Faydaları

En büyük avantajı tabii ki kişiye özel bir şifre ile çalışması. Kişiye özel şifre sizin dışınızda kimsenin kasanın içine ulaşamayacağı anlamına geliyor. Anahtarlı olan kasalardan çok daha güvenli olan dokunmatik panelli kasaların en büyük avantajı olarak karşımıza çıkan bu özellik dışında da farklı faydaları var. Zeminden montaj ve duvardan montaj seçeneklerinin bulunması ve motorlu kapısı da oldukça önemli olan özellikleri arasında gösteriliyor. Yapımında kullanılan iç gövde, dış gövde ve kapak kısmındaki paslanmaz sac, uzun süre kullanılması için tasarım aşamasında ekleniyor. Gövde ve kapaklarında bulunan duvar kalınlıkları da değişkenlik gösteriyor. Dışarıdan müdahale edilmesine olanak vermeyen gizli menteşeleri ise kasaya ek güvenlik sağlaması için yerleştirilmiş. Çelik aksamları ve elektronik aksamları için ayrı ayrı garantiye sahip olan kasaları gönül rahatlığı ile ister eviniz de ister iş yerinizde kullanabilirsiniz. Sadece sizin bileceğiniz şifre ile kullanılan kasalarda maddi ve manevi değeri olan tüm eşyalarınızı ve kıymetli evraklarınızı saklayabilirsiniz. TSE ve ISO Uygunluk belgeleri ve farklı dayanıklılık derecesine sahip olan kasalar en son teknolojinin gerektirdiği farklı model seçenekleri ile sizi bekliyor.

İletişim Formu

CAPTCHA