En Güvenli Şifreli Kilit Parolası Seçimi

En Güvenli Şifreli Kilit Parolası Seçimi

Şifreli Kilit Kullanımının Avantajları

Kale lüks seri şifreli kilitler özellikle plazalarda, kalabalık ofislerde pratik kullanımıyla güvenlik konusunda hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Şifreli kilit ürünlerini ofis kapılarına monte edebilirsiniz. Bu ürünler cam, ahşap, sac gibi farklı malzemeden yapılmış kapılara monte edilebilir. Ürünün montajı için alanında uzman kişilerden destek almalısınız. Aksi takdirde kilide veya kapınıza zarar verebilirsiniz. Ürünün aktivasyonu ve kullanımı ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmalısınız. Şifreli kilitlerin avantajlarının başında kart taşıma zorunluluğunun ortadan kalkması gelmektedir. Kişiler sürekli kart taşımak ve kartın kaybolması gibi durumlarla karşılaşmadan belirledikleri şifre ile odalarını rahatça kilitleyebiliyorlar. Giriş çıkışların kontrolünü yapan kilitler yetkili ve yetkisiz kişi trafiğini düzenlemeniz için size yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bu sistem sayesinde tek şifre ile birden fazla kapının kilidini açıp kapama şansına sahip olursunuz. 

Şifreli Kilitlerin Ayrıcalıklı Fonksiyonları

Şifreli kilit sistemi diğer sistemlerden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kart veya anahtar taşımak zorunda kalmadan kullanacağınız bu kilitler yanlış şifre girildiği zaman uyarı verir. Kötü niyetli bir kişi kapıyı açmayı denediği zaman çalan alarm sizi uyaracak ve müdahale etmeniz için zaman kazandıracaktır. Şifreli kilit ürünleri batarya ile çalışmaktadır. Uzun süre kullanacağınız bataryanın gücü düştüğü zaman ürün alarm ile sizi uyaracaktır. Dolayısıyla bataryanız bitmeden değişim için zamanınız olacaktır. Bu ürünler bakım gerektirmediğinden uzun yıllar kullanabilirsiniz. Dayanıklı malzemeden üretildikleri için darbelere karşı dayanıklıdır. Şifreli kilitler kötü niyetli kişiler tarafından kolayca kırılmaz. Herhangi bir zorlama olduğu zaman ışıklı ve sesli uyarı fonksiyonu devreye girecektir. Tasarımında gizli barel kullanılan şifreli kilit ürünleri suçlara karşı caydırıcıdır. Kötü girişimler, bareli kıramayacakları için içeri giremeyeceklerdir. Zorlanmalara karşı korumayla donanmış olan şifreli kilit sistemleriofislerde yüksek güvenlik sağlamaktadır. 

Şifreli Kilit Sistemi Fiyatları

Şifreli kilit fiyatları seçeceğiniz ürünün modeline göre değişiklik göstermektedir. Ürünün fonksiyonel özelliklerine göre fiyatlarda artış olabilir. Kale Kilit güvencesiyle üretilmiş şifreli kilitler pek çok özellikle donatılmıştır. Bir kere satın aldıktan sonra uzun yıllar bakım gerekmeden kullanabileceğiniz bu kilitlerle iç mekanlarda yüksek güvenlik önlemi alabilirsiniz. Bu ürünlerde dilerseniz şifresiz sürekli geçiş modu kullanabilirsiniz. Ofiste olduğunuz zamanlar şifre kullanma ihtiyacı duymadığınızda kilidinizi ayarlayabilirsiniz. Ortalama 1 yıl pil kullanım ömrü vardır. Pil bataryası düştüğü zaman uygun fiyatlarla bataryasını yenileyebilirsiniz. Siz kapıyı kapattığınız zaman kilitlemek için şifre girmeniz zorunlu değildir. 1 saniye içerisinde kapı otomatik kilitlenir. Kilitlendiği zaman sesli ve görsel olarak sizi uyaran şifreli kilit sistemi sayesinde çalışma hayatınızda kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Kalitesine göre uygun fiyatlarla satışa sunulan Kale şifreli kilitleri sayfamızdan inceleyebilir ve ihtiyaç duyduğunuz ofis odaları için sipariş verebilirsiniz.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA