Gömme Kabin Kilidinin Sağladığı Avantajlar

Gömme Kabin Kilidinin Sağladığı Avantajlar

Gömme Kabin Kilitlerinin Kullanıldığı Alanlar

Kabin kapı kilitleri pek çok farklı alanda kullanılmaktadır. Özellikle toplu yaşam alanlarında birden çok kişinin kullandığı dolapların tek kullanımlık şifrelerle kullanılmasını sağlayan bu kilitler yüksek güvenlik önlemi sağlar. Spor salonu işletiyorsanız soyunma odalarında bu kilitleri tercih edebilirsiniz. Üyeleriniz eşyalarının en iyi şekilde korunduğunu bilerek salonda rahatça vakit geçirebilirler. Spa merkezleri, oteller ve hastanelerde de bu gömme kilitler tercih edilir. Ofislerde özel evrakların ve üçüncü şahısların eline geçmesini istemediğiniz diğer eşyaların kilitleneceği dolaplarda yine bu ürünler kullanılmaktadır. Kabin kilidi ofisinizde şifreyi paylaşmadığınız müddetçe yalnızca sizin açabileceğiniz dolapların korunmasını sağlar. Fabrikalarda işçilerin soyunma odaları için yine bu kilitleri kullanmak istenmedik hırsızlık durumlarının önüne geçecektir. Okullarda öğrenci dolaplarının güvenliği için bu pratik kullanımlı kilitler tercih ediliyor. Öğrencilerin anahtar taşıma derdine son veren şifreli gömme kabin kilidi ürünlerinin farklı tasarımları mevcuttur. Kilit takmak istediğiniz dolabın rengine uygun ürünleri seçebilirsiniz. Kilit seçimi yaparken teknik özelliklerine göre de tercih yapabilirsiniz. WC kabin kilidi ürünleri ise birçok işletme ve tuvaletlerde kullanılmaktadır. Şifreyi bilmeyen kişilerin tuvaleti kullanmasını önleyen bu kilitler işletmenize düzen getirecektir. 

Kabin Kilidi Çeşitleri ve Özellikleri

Kale Kilit güvenlik alanındaki yüksek tecrübesiyle geliştirdiği gömme kabin kapı kilitleri ile sizlere daha rahat bir yaşam sunuyor. Şifre ile açılıp kilitlenen bu ürünler sesli uyarılarda bulunabiliyor. Sessizlik moduna da alınabilen bu cihazlar yanlış şifre girildiği zaman uyarı veriyor. Düşük voltaj alarmı sayesinde ürünün pilinin bitmek üzere olduğunu anlayabilirsiniz. 0-9 arası rakamlar arasından seçilecek şifreyi aktive ettikten sonra topuzlu ürünleri çevirmek gerekiyor. Topuz olmayan ürünler aktivasyon butonuyla otomatik olarak kilitleniyor. Bu kilitler dilerseniz evinizde veya işyerinizde kimsenin ulaşmasını istemeyeceğiniz özel eşyalarınızın korunması için dilediğiniz dolaplara monte edilebilir. Seçtiğiniz ürünün montajı için Kale Kilit’ten destek talep edebilirsiniz. 

Elektronik Kabin Kilidi Kullanımı

Gömme kabin kilidi ürünleri çeşitli işlevselliklere sahiptir. Seçtiğiniz modele göre ürünün kullanımı değişecektir. Kullanım kılavuzu ürünü nasıl aktif hale getireceğiniz konusunda size yardımcı olacaktır. Hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış olan kabin kapı kilitleri sadece yetkili kişilerin bildiği şifrelerle açılabilmektedir. Şifre kullanmak istemiyorsanız ID anahtar satın alarak daha pratik bir kullanım olanağına sahip olabilirsiniz. Tecrübeli kişiler tarafından montajını yaptıracağınız kilitlerin kullanımıyla ilgili her türlü detaylı bilgiyi edinmelisiniz. Şifre sıfırlama, şifre unutulduğunda dolabın nasıl açılacağı ile ilgili her türlü detaylı bilgi size verilecektir. Teknik özellikleri göz önünde bulundurulduğunda çok uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Kale Kilit kabin kilidi modellerini detaylı olarak sayfamızdan inceleyebilirsiniz. İç mekan güvenliği için tercih edebileceğiniz gömme kabin kilitleri emanet dolapları ve evrak çekmeceleri için de tercih edilebilir.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA