İşletmeler için En Doğru Cam Kapı Kilit Sistemleri

İşletmeler için En Doğru Cam Kapı Kilit Sistemleri

Cam Kapı Kilit Sistemleri Sayesinde Maksimum Güvenlik

Cam kapılar yalnızca işletmeler tarafından değil ofislerde de kullanılmaktadır. İç dekorasyonda alanın geniş gözükmesini sağlayan cam kapılar büyük küçük pek çok ofiste tercih edilmektedir. Siz de ofisinizde üst düzey bir güvenlik sağlamak istiyorsanız cam kapılarınıza kilit taktırabilirsiniz. Montajı oldukça pratik olan cam kapı kilidi ürünleri arasından kapılarınıza uygun olan modeli bulabilirsiniz. Cam kapılar için menteşe, yer hidroliği gibi aksesuarları da Kale Kilit kalitesiyle temin edebilirsiniz. Cam emniyet kilidi modelleri tek kanat veya çift kanat olmak üzere ayrılmaktadır. Anahtar vasıtasıyla kilitlenebilen bu kilitler oldukça dayanıklıdır. Hırsızlar tarafından kırılması güç olan cam kapı kilit sistemleri size maksimum güvenlik sağlamaktadır. Köşe kilitler cam dekorasyonunuzu bozmak istemediğiniz kapılar için tercih edilebilir. Kapınızın alt köşesine monte edebileceğiniz bu kilitler sayesinde ofisinizi veya işletmenizi kilitleyip gönül rahatlığı ile evinize dönebilirsiniz. 

Cam Kapı Elektronik Kilit Sistemleri

Teknolojinin sunduğu olanaklar sayesinde cam kapı kilidi sistemleriarasına yeni bir model daha eklenmiştir. Klasik kilitlerden çok daha etkili bir güvenlik sağlayan elektronik sistemler hayatları kolaylaştırmaktadır. Dilediğiniz şifreyi ayarlayıp kullanabileceğiniz bu sistemler cam kapılarınızın güvenliğini üst düzeye taşıyor. Yangın algılama sensörü de bulunan bu kilitler hırsızlara ve kötü niyetli kişilere karşı alarm fonksiyonuna sahiptir. Kapınız zorlandığı zaman alarm sizi uyaracak ve müdahale etmek için size zaman kazandıracaktır. Kapı şifresini girmek dışında anormal bir şekilde kapınız açılmaya çalışıldığında sistem durumu algılayıp alarm fonksiyonunu devreye sokar. Cam kapı kilit modelleri arasında en işlevsel olan elektronik kilitler kartla açma sistemine de sahiptir. Şifrenizi unuttuğunuz zaman kartınızı kullanarak kapınızı açabilirsiniz. Pil ile çalışan bu kilidi dilerseniz uzaktan kumandasını satın alarak kontrol edebilirsiniz. Uzun ömürlü olan piller bitmeye başladığı zaman sistem sizi uyaracak ve pil bitmeden yeni pil temin etme zamanınız olacaktır. 

Cam Kapı Kilit Sistemleri Fiyatları

Cam kapı kilidi satın almak istiyorsanız öncelikle ne tür bir sistemin sizin için en üst düzey güvenlik sağlayacağına karar vermenizde fayda vardır. Klasik anahtarlı kilitlerde fiyatlar modele göre değişmektedir. Kanat sayısı ve teknik özelliklerine göre fiyatlar farklılaşabilir. Elektronik kilitlerde ise fiyatlar klasik kilitlere göre daha yüksek olabilir. Elektronik sistemler klasik kilitlere kıyasla çok daha fazla fonksiyona sahiptir. Elektronik kilitler siz kapıdan dışarı çıkıp kapıyı kapattıktan bir saniye sonra otomatik olarak kendini kilitler. Dilerseniz manuel olarak kendinizde kilitleyebilirsiniz. Dışarıdan içeriye girmek istediğiniz zaman şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Şifre beş kez üst üste yanlış girildiği takdirde ürün çalışmayacaktır. Şifrenizi unutursanız kartınızla kapınızı açabilirsiniz. Yahut dilerseniz şifre yerine yalnızca kart kullanımını tercih edebilirsiniz. Özelliklerine göre oldukça uygun fiyatlarla sunulan elektronik cam kapı kilit fiyatları için Kale Kilit ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA