Kale Çelik Kapılarda Kalite Belgeleri Nelerdir?

Kale Çelik Kapılarda Kalite Belgeleri Nelerdir?

Kale Çelik Kapılarda Kalite Belgeleri Nelerdir?

 

Kale Çelik Kapı, kullanıcılarının güvenli ve huzurlu bir yaşam alanına sahip olmalarını sağlarken, sahip olduğu sertifikalar sayesinde de kalitesini kanıtlıyor. Kullanıcıların huzurlu bir yaşam alanına sahip olmasını mümkün kılarken aynı zamanda yaşam alanının yüksek güvenlikte olmasına yardımcı olan Kale Çelik Kapılar, Kale Kilit’in sahip olduğu sertifikalar sayesinde kalitesini belgeliyor. Bu belgeler arasında Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, Kale Kilit kuruluşunun uygun bir kalite yönetim sistemine sahip olduğunu onaylar. Belge kapsamında silindirler, iç-dış balkon kapı kilitleri, WC, emniyet ve çelik kapı kilitleri, oto emniyet kilitleri, cezaevi kilitleri, elektronik ve mekatronik kilitler, panik bar, ahşap kaplı çelik kapı, çelik kasa, yangın kapıları, kompakt arşiv sistemleri, kapı ve pencere metal aksesuar sistemlerinin tasarımını, üretimini ve satışını kapsar. Kale Kilit, Türk Standartlarına Uygunluk Belgesine de sahiptir. Bu belge hırsıza dayanıklı dirençli kapılar, ahşap kaplamalı, lambalı, kilit mekanizmasının el ile müdahalesine karşı dayanıklılık deneyini kapsar. Kale Çelik Kapı %95,68 yerli katkı oranı ile Yerli Malı Belgesine de sahiptir.

 

Kale Çelik Kapı Modelleri

Gelişen dünya teknolojilerini takip ederek son teknoloji ve yüksek güvenlikli kapılar üreten Kale Kilit, kullanıcıların güvenliğini arttırmayı sağlarken, her zevke hitap eden birbirinden farklı kapı modellerini de kullanıcılarına sunuyor. Kale Çelik Kapı modelleri kusursuz ve eşsiz kalite anlayışıyla satış sonrası garanti kapsamına kadar uzanan çalışmalarıyla yüksek seviyede güvenli Kale Çelik Kapılarını kullanıcılarına sunuyor. Kale Çelik Kapı renkleri ve modelleri her kullanıcının zevkine hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Doğallığı ve dikkat çekiciliğiyle ilgi çeken bir görünüme sahip Kale Vira serisi kapılar, turuncu, mavi ve yeşil renkleriyle dış ve iç mekânlara estetik bir görüntü kazandırıyor. Kale Vira serisi kapılarda, dış mekân uygulamalarında alüminyum pervaz kullanılmaktadır. Eskitme işlemi el işçiliğine sahip Kale Vira serisi kapılar, birden fazla renk alternatifine de sahiptir. Kale Vira serisinde dış mekân uygulamalarında paslanmaz rozetler kullanılır. Kale Taş Kapılar ahşap, laminant ve taş olmak üzere üç farklı malzemenin bir araya gelmesiyle tasarlanır. Bu tasarım evinize doğal bir görünüm kazandırır. Modern çelik kapılar arasında bulunan Grand Model Kale Kapılar, zengin ve gösterişli tasarımıyla dikkat çeken modeller arasında bulunuyor. Doğal ahşap kaplamasıyla tarz sahibi evlere gösteriş katacak olan bu kapı modelleri farklı renk tonlarında cam çıtalara sahiptir. Ahşap, alüminyum ve laminant üçlemesinden oluşan diğer modern kapılar arasından ise K00 model kapılar, modern ve minimal duruşu sayesinde ikonik bir tasarıma sahiptir. Dürbün ve taktak uygulanılabilen bu kapıların dış mekân uygulamalarında paslanmaz rozetler kullanılır.

 

Kale Çelik Kapı Teknik Özellikleri

Kale Çelik Kapı teknik özellikleri, eşsiz ve son teknoloji tasarımıyla her evin vazgeçilmezi olan kapılar arasında ilgi topluyor. Yapısı ve dayanıklılığı ile bilinen çelik, evlerin ve ailelerin güvenliğini arttırarak kullanıcıların daha konforlu bir yaşam sürmesini sağlıyor. Kale Çelik Kapının dayanıklılığı ile geliştirilmiş Kale Kilit sistemleri kullanıcıların güvenliğini sağlarken farklı modelleriyle de dikkat çekiyor. Kale Çelik Kapı özellikleri kullanıcılarına güvenli bir yaşam sunarken modern bir görüntü kazandırıyor.

 

Kale Çelik Kapı Montajı

Kale Çelik Kapı Montajı, kapının montaj edilmek istendiği yere göre Kale Çelik Kapı ölçüleri alınmasıyla başlar. Bu esnada üst düzey güvenlik sağlayan Kale Çelik Kapı göbeğinin kırılarak açılması imkânsıza yakındır. Ev güvenliğini üst düzeye taşımak için Kale Çelik Kapı fiyatları her bütçeye hitap ederken, yüksek güvenliği ve modern duruşundan ödün vermiyor.

İletişim Formu

CAPTCHA