Kale Çelik Kasa ile Maksimum Güvenlik

Kale Çelik Kasa ile Maksimum Güvenlik

Kale Çelik Kasa ile Maksimum Güvenlik

Değerli eşyalarınızı, dokümanlarınızı ve paranızı kaybetmemek, güvenli bir şekilde saklamak, herhangi bir hırsızlık durumunda başkalarının eline geçmeyeceğinden emin olmanızı sağlayan çelik kasalar evlerde en özel köşede yerini alıyor. Böylesine güvenliği önemli olan kasaları satın alırken seçtiğiniz marka da önem taşıyor. Kale Çelik Kasa hem dayanıklılık hem son derece güvenli olmasıyla aranan bütün özellikleri bir arada kullanıcılarına sunuyor.

Kale Kilit Çelik Kasalarında Kaliteli Tasarımlar

Kale Çelik Kasa modelleri geniş seçeneğiyle pek çok kişiye hitap etmeyi başarıyor. Ev tipi çelik kasalardan, büro tipine, ankastre duvar kasalardan, renkli çelik kasalara, ticari kasalardan dekoratif kasalara kadar geniş bir yelpazeyi elinde bulunduran Kale, müşterilerine en uygun kasayı üretmek için çalışmalarına devam ediyor. Kale Çelik Kasa ev tipi evlerde kullanılmak üzere üretilmiş olup sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. İç yüzeyleri kadife kaplı olduğundan şık bir iç tasarım sunarken, evinizin farklı mekanlarında kullanılmaya da uygun olarak üretilmiştir. LED'li iç kasa aydınlatmaları ile en loş anlarda dahi kilitli kasanızdaki değerli ve özel eşyalarınıza kolaylıkla ulaşabilmenizi sağlar. Dekoratif kasalar ahşap seçenekleriyle ev dekorunuza da uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir. Büro-ev tipi olan kasalar küçük boyutlarda olmasına rağmen kolayca taşınmayacak kadar ağır olduğundan olası hırsızlıklara karşı güvenliği bir üst düzeye çıkarmıştır. Ankastre duvar kasaları özellikle dikkat çekmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Oda duvarlarına sığacak, uygun boyutta, pratik ve emniyetlidir.

Kale Çelik Kasalar ve Şifre Seçenekleri

Kale Çelik Kasa nasıl açılır sorusunun cevabı tercih edeceğiniz kilit çeşidine bağlıdır. Kale Kilit markalı bütün kasalara istek üzerine mekanik veya elektronik kilitler takılabilmektedir. "Kale Çelik Kasa şifre" tamamen sizin belirleyeceğiniz, özgün bir şifredir. Bu şekilde en güvenli biçimde özel eşyalarınız ve güvende tutmak istediğiniz her şeyi rahatlıkla çelik kasanızda saklayabilirsiniz. Aklınızda tutabileceğiniz, özel bir şifre tercih etmeniz önemlidir. Şifrenizin güvenliğinin ortadan kalktığını düşünüyorsanız, başkalarının öğrendiğini düşünüyorsanız ya da şifrenizi unuttuysanız Kale Çelik Kasa şifre değiştirme konusu için müşteri hizmetlerine bağlanarak ya da teknik ekiple bağlantı kurarak kolaylıkla yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Mekanik kilitlerde yedek anahtar bulundurulmasıyla anahtar bulundurulmasıyla sorun çözülebilir. Şifre, kol ve anahtar sistemlerinden oluşan değişik kombinasyonlu kilitleme sistemleri, farklı ihtiyaçları karşılayan çelik kasaları Kale Kilit’te bulabilirsiniz.

Çelik Kasa Montajı Nasıl Yapılır?

Kale Çelik Kasaları farklı boyut ve modelleriyle dikkat çekmektedir. Diğer kasalara göre daha ağır ve daha büyük boyuttaki kasaların bazıları ağırlıkları sebebi bile oldukları yerde bağımsız bir şekilde kendi kendilerine durabilirken duvara monte edilen kasa seçenekleri de mevcuttur. Duvara veya zemine monte edilebilen kasaların montajı için gerekli parçalar paketinde yer almaktadır. Montaj yuvaları da bulunduğundan çoğu zaman kendiniz kolaylıkla Kale Çelik Ksa montajını halledebilirsiniz. Dilerseniz yetkili servislerden destek alarak montajı profesyonellere de bırakabilirsiniz. Kale marka çelik kasa modellerine ulaşmak için sayfamıza göz atabilirsiniz.

Kale Kilit Kalitenin Adresi

Kale Kilit yıllardır süregelen tecrübesi ve kalitesi ile yalnız Türkiye'de değil uluslararası çapta bir başarı yakalıyor. 100'den fazla ülkeye ihracat yapan Kale Kilit, ülke ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. CE, ISO gibi uluslararası standart sertifikalarına da sahip Kale Kilit, TSE sertifikası, Rusya GOST ve Hollanda SGK'nın yanında kullanıcılarına son teknoloji kilitleriyle birlikte konfor ve maksimum seviyede güvenlik ve kalite sağlıyor. Pek çok model ve boyuta sahip çelik kasalarıyla pek çok seçeneği kullanıcılarına sunan Kale Kilit, Kale Çelik Kasa kilidi güvenilirliği ve farklı kilit seçenekleriyle kullanıcılarını beklemektedir. Kale Çelik Kasa fiyat ve özellik bilgilerine daha ayrıntılı bir şekilde incelemek için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA