Kale Çelik Kasa ve Şifreli Kasa Kullanmanın Avantajları

Kale Çelik Kasa ve Şifreli Kasa Kullanmanın Avantajları

Kale Çelik Kasa ve Şifreli Kasa Kullanmanın Avantajları

Evinizde, iş yerinizde hatta uzun süreli otel konaklamalarınızda evrak, para ve kişisel eşyalarınızı güvenli bir şekilde muhafaza etmek istiyorsanız Kale Kilit çelik kasa modelleri her türlü ihtiyacınızı eksiksiz bir şekilde karşılar. Size ise sadece ihtiyacınızı belirleyip, istediğiniz görünüme sahip Kale Kilit markalı kasayı seçmek kalır.

Her İhtiyacınıza Uygun Kale Çelik Kasa

Eğer aklınızda bir çelik kasa satın almak var ise ilk önce kullanım amacınızı belirleyip ona uygun bir model tercih etmeniz gerekmektedir. İsteğiniz evinizde bulunan değerli eşyalarınızı muhafaza etmek ise Kale Kilit ev tipi dijital kasa modelleri sağladığı birçok farklı avantajla sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Duvara, dolaba ve yere uygun montaj özellikleriyle istediğiniz gizlilik seviyesini yakalayabilir ve herhangi bir istenmeyen olay karşısında riski minimum düzeye indirebilirsiniz. Kale Kilit motorlu laptop kasası modelleri ise küçük boyutları, 8 ve 12 kg’lık ağırlık seçenekleri ile tüketicilere kolay taşınabilir olmasından dolayı mobilite avantajı sağlar. Kale Kilit laptop kasa modeli, diğer ürünlerde de olduğu gibi kasa içi LED ışık ve kadife yüzeyi gibi özellikleri ile tüketicilere konforlu bir kullanım avantajı sağlamaktadır.

Dekoratif Seçenekleri ile Kale Çelik Kasalar

Kale Kilit markalı kasaların kullanıcılara sağladığı en büyük avantajlardan biri de tasarımsal özellikleridir. Eğer Kale Kilit ev tipi kasa satın alacaksanız birçok farklı renk tercihi arasından arzu ettiğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz mobilyalarınızla uyumlu ahşap kaplama seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Ankastre duvar kasaları ise odanızın duvarlarına rahatlıkla sığabilecek ölçüleriyle birlikte aynı zamanda emniyetli ve dikkat çekmeyecek biçimde tasarlanmıştır. Dekoratif tasarıma sahip Kale şifreli kasa ürünleri, içlerinde farklı amaçlara uygun raf ve çekmeceleriyle sizlere portatif bir kullanım imkanı sunmaktadır. Para, evrak ve kişisel eşyalar için geliştirilmiş bu farklı bölmeler, kullanım esnasında büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Ticari Hayatta Kale Kilit Kasalarının Avantajları

Özellikle iş yerlerinde kullanılan çelik kasalar ev tipi kasalar ile karşılaştırıldıklarında bazı özellikler göz önüne alınarak farklılaşırlar. En büyük farklılık, ticari maksatla kullanılan kasaların boyut ve ağırlıklarıdır. Ticari maksatla kullanılan Kale Kilit çelik para kasaları, 86 cm ile 206 cm arasında yükseklik ve 620 kg ile 1.800 kg arasındaki ağırlığı ile güvenlik derecesini maksimum seviyede tutmaktadır. Sağlanılan en büyük avantajlardan birisi ise güvenlik seviyesi arttırılmak istenilen kasalara elektronik veya mekanik ek şifre taktırabilme hizmetidir. Ayrıca ticari kasaların içinde bulunan tırnak sistemiyle rafları istediğiniz ölçülerde ayarlayarak kullanabilirsiniz. Kale şifreli çelik kasa ürünleri sağladığı bu avantajlarla birlikte ticari hayatta kullanıcılarına yüksek güvenlik seviyesine sahip etkin bir hizmet sunmaktadır.

Kale Kilit Kasalarıyla Güvenli Bir Hayat

Şüphesiz ki kasa kullanımıyla beraber tüketicilerin akıllarını en çok meşgul eden tehdit, güvenlik sorunu. Kasaların üretiliş ve kullanım gayesi güvenlik sorununu ortadan kaldırmak olduğu için kullanıcılar bu konu da çok fazla soru işareti istememektedirler. Kale Kilit kasa seçenekleriyle sizlerin güvenlik konusunda aklınıza takılan tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca anahtar, kol ve şifre sistemlerinin oluşturduğu farklı kilitleme kombinasyonları da güvenlik konusunda sizi rahatlatacak bir sistem oluşturmaktadır. Bununla beraber elektronik dijital kasa ürünlerinde bulunan hafıza sayesinde, son 125 veya 300 açılışın kaydına ulaşabilirsiniz. Tüm bu tasarımsal avantajlarla, geçilen güvenlik testleri neticesinde alınan sertifikalar birleştiği zaman, sizlere sadece bu eşsiz ürünleri deneyimlemek kalıyor. Kale Kilit kasa fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA