Kale Kaldırmalı Sürme Sistem ile Teras ve Balkon Güvenliği

Kale Kaldırmalı Sürme Sistem ile Teras ve Balkon Güvenliği

Kale Kaldırmalı Sürme Sistem ile Teras ve Balkon Güvenliği

Gün içinde balkon kapılarını konforlu bir şekilde açıp kapatmak hem pratiklik hem de güven sağlar. Kaldırmalı sürme kapı sistemleri; geniş alanlara ihtiyaç duyulan bahçe, balkon, terasa geçişlerde rahat ve engelsiz bir yaşam alanı sunar. Geniş kapı ekipmanları kolayca hareket edebilir. Kendi rayları içinde bulunan özel taşıyıcı arabaları ile bu kapı sistemleri, yüksek ağırlıklı kanatları kolay bir şekilde taşıyabilir ve kanatlar rahatlıkla sürülebilir. Aynı zamanda manzara bütünlüğü bozulmadan yüksek ses, ısı ve su yalıtımı yapılmış olur. Sürme cam sistemleri, özellikle alçak katlarda bulunan evler ve ortak paylaşım yapılan ofis terasları için oldukça işlevlidir. Hem kullanım açısından konfor ve pratiklik sağlar hem de estetik görünümü ile ortama şık bir hava verir. 

Kaldırmalı Sürme Sistemlerin Özellikleri Nelerdir?

Mekanizmaların uygulama ölçülerine bağlı olarak farklı şekillerde bölünmeler yapılabilir. Sürme sisteme sahip kapı ve pencerelerin en önemli özellikleri ise şunlardır: eşsiz hizalanmış sistem teknolojisi sayesinde kolay bir kullanım imkanı sunar, görünmez sızdırmazlık contaları sayesinde toz, su ve ısı kaybına karşı üstün koruma yapar, güvenlikli donanım standartlarına uygun destek sacı tasarımına sahiptir, düzgün işlemek için ağır iş aksesuarlarına sahiptir, alçaldıktan sonra kanat zemin eşiğine iki kat conta ile kapanır ve böylece sızdırmazlık sağlar, üstte ve orta kapakta ek contalara sahip iki çok odalı plastik sızdırmazlık rayı bulunur. Termal bir bariyer oluşturarak birbirine geçer ve rüzgar, şiddetli yağmur gibi hava koşullarında yüksek sızdırmazlık sağlar.

Alüminyum Sürme Sistemlerin İşlevleri Nelerdir?

Alüminyum sürme sistemleri 250-300 kg kanat ağırlığına sahip ve 3 metreye kadar yükseklik sağlayan bir kapı sistemidir. Sürmede yüksek yalıtım ve oldukça büyük ölçüler mevcuttur. En büyük özelliği, ithal mekanizması ile kullanıcıya kolay kullanım imkanı vermesidir. Isı, ses ve su yalıtımında sisteme özgü adaptör profilleri sayesinde kusursuz bir çözüm sunar. Yüksek mesafeler için rüzgar yüküne oldukça dayanıklıdır. Alüminyum sürme sistemlerinin teknik özellikleri şu şekilde sıralanabilir: geniş açıklıklar için ideal bir alternatif sunar, tüm kaldır sür pencere ve kapı tiplerine uyumludur, fırça fitiller yerine kullanılan özel yuvarlak EDPM fitiller sayesinde yüksek hava geçirmezliği ve ses yalıtımı yapar, paslanmaz çelik rayları sayesinde performansı daha yüksektir, birden fazla noktadan yüksek güvenlikli kilit uygulaması vardır, otomatik kaldır sür mekanizması ile kullanım kolaylığı sunar, 50 mm kanat genişliği ve 300 kg kanat ağırlığına sahiptir ve 24 – 30 mm kalınlığa kadar cam uygulanabilir.

Alüminyum sürme sistemleri fiyatları uygulanacak alana göre değişiklik gösterir. Kaliteli ve sağlam seçenekler için Kale Kilit’e göz atabilirsiniz.

Sürme Sistemler Nerelerde Kullanılır?

Kaldırmalı sürmeli sisteme sahip kapı ve pencereler son dönemlerde giderek yaygınlaşmıştır. Daha çok cam balkona sahip alçak katlarda tercih edilir. Çünkü sürme balkon sistemleri ergonomik yapısı ile hem kullanışlı hem de şıktır. Ayrıca ofislerin cam balkonları ve teraslarında da sık sık kullanılır. Bahçe, teras, balkon gibi geniş yerlere çıkarken rahat bir şekilde geçmeyi sağlar. Bu yüzden cam balkona sahip hemen her yerde kullanıma uygundur. Düzgün bir şekilde, tek elle kolayca açılıp kapanabilir. Çok az güç kullanmak gerektiğinden oldukça konforludur. Kaldırmalı sürme sistemler ve sürgü kapak sistemleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Kale Kilit web sayfamızdan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA