Kale Kilit Alarmlı Silindir Nerelerde Kullanılır?

Kale Kilit Alarmlı Silindir Nerelerde Kullanılır?

Kale Kilit Alarmlı Silindir Nerelerde Kullanılır?

1953 yılından bu yana kalitesi ve yılların getirdiği tecrübesiyle dünyaya hizmet eden uluslararası bir marka olan Kale Kilit, birçok bölgenin ve ülkenin kullanım alışkanlıklarını göz önüne alarak ve güvenlik ihtiyaçlarına cevap vererek üstün üretim alt yapısını ve teknolojisini kullanıcılarına sunmaktadır. 100'den fazla ülkeye ihracat yapan Kale Kilit ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaya devam etmektedir. Kilitlerin üretiminde dönemin getirdiği alışkanlıkları ve teknolojiyi harmanlayan Kale Kilit, Kale alarmlı kilit modelleriyleher daim güvende hissetmenizi sağlıyor.

Alarmlı Kapı Silindiri ile Her An Güvendesiniz

Herkesin ortak endişelerinden biri eve hırsız girmesidir. Hırsızların sıklıkla başvurduğu yöntemlerden biri kilidin silindir kısmını kırarak kilidi açmaktır. Bunun önüne geçmek için tuzaklı silindirler mevcut olsa da teknolojiyi her zaman takip eden ve yeniliklerin peşinden giden Kale Kilit, alarmlı silindirlerle güvenliğinizi üst noktaya taşıyan bir yeniliğe daha adım atmıştır. Sadece alarmlı olan silindirlerin yanı sıra alarmlı ve tuzaklı kapı kilitleri de bulunmaktadır. Kale alarmlı kapı kilidi rahatlıkla değişebileceğiniz 2 adet 23A alkalin pil ile çalışır. Pilin bitmesine yakın sesli ve ışıklı bir şekilde pilin azaldığını belirten bir uyarı verir.

Kale Kilit Alarmlı Silindir Nasıl Çalışıyor?

Alarmlı silindirlerin hangi kapılara uygun olduğu seçtiğini kilidin hemen altında özellikleri kısmında bulabilirsiniz. Alarmlı silindiler genellikle 68 mm ve 76 mm ölçülerinde silindir kullanılan kapılara uygun olarak üretilmişlerdir. Kale alarmlı kilit nasıl çalışır sorusunun cevabı ise iki aşamayı kapsamaktadır. Öncelikle silindiriniz kırılarak zorlandığında tuzak kısmı kırılır. Böylelikle hırsızın silindire ulaşması zorlaşır ve hırsızın vazgeçmesini sağlanabilir. Eğer vazgeçmezse ikinci aşamada onu daha sert bir uyarı bekliyor olacaktır. Silindirin tuzak kısmı kırılınca alarm kısmı devreye girer ve yarım saat boyunca 10 cm mesafede 100 dBA (± 5dBA) şiddetinde bir ses çıkararak hırsızın kaçmasını sağlar. Böylelikle hırsızın kapınızı açması tuzakla zorlaştırılırken alarm sayesinde korkmasına sebep olunur. Alarmın ötmesiyle başka bir yöntem deneyemeden apar topar gitmelerini sağlanır. Kale alarmlı kilit çeşitleri ve Kale alarmlı kilit fiyat bilgisine ulaşmak için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Her An Her Yerde Güvenliğinizi Sağlar

Kale alarmlı kapı kilit göbeği gövdesi MS 58 pirinç malzeme kumlu nikel kaplamalıdır. Pirinç oldukça sert ve dayanıklı bir materyaldir. Anti-matkap özelliğiyle delinme karşıtı olduğundan hırsızları uzak tutmada başarılıdır. Herhangi bir kilit zorlanmasında silindir kırıldığında kırılan silindirin bir kısmı kapı içerisinde kalır. Böylelikle evinize geldiğinizde anahtarınızla rahatlıkla içeri girebilirsiniz.

Kalitenin adı: Kale Kilit

Kale alarmlı kilidinizi montajlamak oldukça kolaydır. Bir ustaya dahi gerek kalmadan kolaylıkla kendiniz montajını yapabilirsiniz. İkaz sesini test etmek için topuz içerisinde bulunan test etme butonunu kullanarak çıkan sesi sınayabilirsiniz. Yüksek sesiyle yüksek güvenliği sağlayan alarmlı Kale kilitler evinizi güvende tutmak için iyi bir seçim. Kale Kilit, CE, ISO gibi uluslararası standart sertifikalarına da sahip olmasıyla başarısını kanıtlamış bir marka olarak kilitlerinin kalitesiyle vazgeçemeyeceğiniz bir kilit seçeneği olarak karşınıza çıkmayı başarıyor. Bilgisayar denetimli ve otomasyona dayalı üretim hatlarıyla, kalitesinden ve güvenliğinden ödün vermeyen Kale Kilit, tüketicinin her ihtiyacına uygun ürünler üretmeyi bir ilke edinmiştir. Kaliteli, modern ve çevre şartlarında her an güvende hissetmenizi sağlayan alarmlı kilitleri görmek, Kale alarmlı kilit kullananlar tarafından yapılan yorumları ve değerlendirmeleri incelemek için sayfamızdan Kale alarmlı kilit yorum kısmına göz atabilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA