Kale Kilit Farkı ile En İyi Dış Kapı Modelleri

Kale Kilit Farkı ile En İyi Dış Kapı Modelleri

Evlerde can ve eşya güvenliğinin en önemli unsurlarından biri dış kapılardır. Hem ev dekorasyonuna şıklık katan hem de ev güvenliğini sağlayan dış kapı modelleri farklı üretim malzemeleri ile kullanıcılara birçok seçenek sunar. En iyi dış kapı modelleri arasında gösterilen çelik kapılar boyut, renk ve kilit mekanizmaları açısından farklı özelliklere sahiptir. Darbelere karşı dayanıklı, sağlam ve güvenilir olmasıyla öne çıkan çelik kapı çeşitleri dürbün seçenekleri sayesinde dışarıyı görmeye de imkan tanır. 

Kapı önerileri arasında ilk sırada bulunan çelik kapılar kilit koruyucu zırh ve stopper gibi malzemeleri ile yaşam alanlarında duvara çarpma gibi problemlerin önüne geçer. Çoğunlukla krom kaplamadan yapılan kilit mandallar ise kapının üstten kilitlenmesi ve ekstra güvenlik sağlanması açısından kullanıcılara avantaj sunar. Kapı çeşitleri Art Deco, modern ve klasik olmak üzere farklı dekorasyon tarzlarına uyum gösterir. Bu sayede kullanıcılar yaşam alanlarına uyumlu renk ve tarzda dış kapı modelleri tercih edebilir. Siz de yaşam alanlarınızda hem güvenli hem de şık bir çelik kapı seçimi yapmak için Kale Kilit tarafından sunulan seçkin modelleri inceleyebilirsiniz.  

En İyi Dış Kapı Modelleri

Ev dekorasyonunun değişmez parçalarından biri olan dış kapılar, çelik malzemeden yapılan gövdesi ve ekstra güvenlik aksamları ile yaşam alanlarının korunmasına katkı sunar. Kale Kilit ayrıcalığıyla üretilen modeller prestijli, modern, klasik ve dinamik gibi farklı ürün gruplarına ayrılır. İşte Kale Kilit ürün seçkisinde bulabileceğiniz dış kapı modelleri:

Prestij Kapılar 

Gri, siyah ve kahverengi gibi değişik tonlarda tasarlanan prestij kapılar gösterişli tasarımlardan oluşur. Kale Elegan serisi cam ve ahşap malzemelerle tasarlanmış olup bu iki malzemenin ahenkli görünümünü bir araya getirir. Parlak pervazları ve orta panel aksamlarıyla öne çıkan kapıya dürbün monte edilebilir. Kale Country çelik kapı modelleri, ahşabın doğallığını geleneksel ve modern tasarım detayları ile harmanlar. Bu kapılara dürbün ve taktak takılabilir. Kale Antik Düz ve Kale Hare dış kapı modelleri ise ahşap üzerinde yer alan farklı detayları ile nostaljik seçimler yapmak isteyenlere hitap eder.

Modern Kapılar

Yeni nesil yaşam alanlarının minimal çizgisiyle örtüşen modern kapı serisi ahşap, laminant veya taş gibi malzemelerden üretilir. Kale Taş Kapı üç farklı malzemeyi bir araya getirerek evinize zamansız bir stil kazandırır. Açık veya koyu tonlarda hazırlanabilen kapılara dürbün uygulanabilir. Koleksiyonda öne çıkan bir diğer model olan Kale Vira Mavi, hem iç hem de dış mekan kullanımına uygun olup iddialı bir duruşa sahiptir. Doğal eskitme tarzı ile göz kamaştıran kapıya dürbün ve taktak monte edilebilir. Minimal stili ile adından söz ettiren Kale Fit ise siyah-beyazın kontrast uyumu ve iki kollu dizaynı ile modern kent evlerine hareket katar.

Klasik Kapılar

Doğanın ana renklerinden ilham alan klasik kapılar zamansız tasarım detaylarına sahip yaşam alanlarını zenginleştirir. Serinin sevilen modellerinden olan K39, Art Deco stiline göz kırpan tarzı ve gri rengi ile Parizyen stili evinize taşır. Ahşap ve laminantın zarafetini taşıyan dış kapı modeline taktak, dürbün taktırmak mümkün. Açık renklerin zarafetini evine taşımak isteyenlerin tercihi olan K2500 modeli klasik ve gösterişli tarzıyla beğeni toplar. Alüminyum malzemeden yapılan kapı; standart topuz ve pervazına ek olarak dürbün, taktak montajına da uygundur. Kale Deco çelik kapı ise ahşabın sıcacık dokusunu evinizde tercih edebileceğiniz bir diğer model. Art Deco akımına uyumlu tarzıyla öne çıkan dış kapı misafirlerinize ihtişamlı bir karşılama yapmanıza aracılık eder.

Proje Kapıları

3N, 5N ve Apartman Kapısı gibi seçeneklere sahip olan proje kapılar klasik dekorasyonlara canlı bir hava katmak için ideal. 6 ve üzeri adette verilen siparişlerde satın alınabilen kapılar MDF Lam gibi farklı malzemeleri ile öne çıkar. Bulundukları alana sıcaklık ve samimiyet kazandıran detaylarla süslü olan modellerin her biri özgün desenleri, şık aksamları ile toplu sipariş verilen alanlara renk katar. 

Dinamik Kapılar

Ahşap, membran ve lake gibi malzemelerle harmanlanan dinamik kapılar ürün renk kartelalarında bulunan tüm ahşap ve membran renk seçenekleri ile tasarlanabilir. Minimal tarzı ile sadelik arayışında olanlara seslenen D03, modern çizgisi ve gri rengi ile göz alıcı bir görünüm sergiler. Dürbün ve taktak montajı yapılabilen model asil bir zarafet sunar. Cam ve taş malzemenin harmanlanmasıyla meydana gelen DDM01 ise iki renkli dizaynı ve modern kaplama renkleriyle çekici bir sadeliği yaşam alanlarıyla buluşturur. 

Dış Kapı Fiyatları Ne Kadar?

Çelik kapılar; en, boy, derinlik ölçüsü, tasarım, malzeme ve ekstra aksamları ile kullanıcılara pek çok farklı seçenek sunar. Her eve uyum sağlayan tasarım özellikleriyle dikkat çeken dış kapılar güvenliği önceleyen en önemli dekorasyon parçaları arasında gelir. İhtiyacınıza ve zevkinize göre tercih edebileceğiniz dış kapı fiyatları ürün kalitesine göre değişiklik gösterir. Son zamanlarda güvenlik endişesiyle artan güvenlik önlemleri de çelik kapı fiyatlarının farklılaşmasında rol oynar. Üstün güvenlik özelliklerine sahip olan modeller standart ürün gruplarına göre daha yüksek fiyatlarla satışa sunulur. 

Siz de kapı tavsiyeleri denince ilk akla gelen ürünlerden olan çelik kapı modellerini Kale Kilit üzerinden inceleyerek yaşam alanınıza en uygun renk ve tasarımı seçebilir, evinizi güvenli hale getirebilirsiniz.