Kale Pencere Sistemleri ile Ekstra Güvenlik

Kale Pencere Sistemleri ile Ekstra Güvenlik

Güvenlikli Kale Pencere Sistemlerinin Özellikleri

Kale tarafından özel olarak tasarlanmış güvenlikli pencere sistemleri hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Bu ürünler sayesinde ekstra pencere kilidi kullanmanıza gerek kalmaz. PVC ve ahşap profil sistemleri için uygun olarak tasarlanan pencereler dışarıdan kolayca açılmazlar. Bu ürünün montajını uzman kişilerin yapması önemlidir. Kasa ve kanat elemanlarının montajı birbirinden ayrı şekilde yapılmalıdır. Tüm parçalar hem sağ hem de sol açılımda kullanılabilmektedir. Montaj için tüm parçalar orta konumda sabitlendiği için kolay bir şekilde monte edilebilir. Güvenlikli Kale pencere sistemleri çift kanat ve katlanabilir sisteme uygulanabilmektedir. Arka kilitleme ve ispanyolet üzerinde bulunan güvenlikli pimler sayesinde ekstra güvenlik sağlayan bu pencere sistemi en yüksek teknoloji kullanılarak üretilmiştir. Sabit mafsal üzerinde ürünün kanadının yatay ayarı yapılabilmektedir. Hareketli mafsal üzerinde kanadın düşey ayarı ve conta ayarı yapılır. Kanadın havalandırma konumunda kapatılması sırasında mekanizma 25 mm önceden kavramaktadır. Farklı şekillerde açılır kapanır pencere sistemleri hayatınıza pratiklik getirecektir. 

Neden Kale Pencere Sistemleri?

Kale markası güvenlik konusunda tecrübesini yıllardır hem ülkemizde hem de yurtdışında kanıtlamıştır. Pencereler yaşam alanlarının güvenliğini tehdit ettiklerinden dolayı güvenlikli bir donanıma sahip olmaları gerekmektedir. Kale pencere sistemleri size ekstra güvenlik sağladığı gibi kaliteli ve uzun süreli kullanım sunar. Pencerelerin ısı ve ses yalıtımı yapmaları önem taşır. Mükemmel ısı ve ses yalıtımı için Kale ürünlerine göz atabilirsiniz. Sade ve özgün tasarımları ile ürünler yaşam alanlarınıza modern bir dokunuş katacaktır. Kale pencere sistemlerinin montajı oldukça kolaydır. Hızla monte edilebilen sistemler otomasyona uygundur. Kasa menteşeler çok daha güçlü olduğu için pencereleriniz dayanıklı olacaktır. Kötü hava koşullarına maruz kalındığında dahi uzun yıllar bozulmadan kalitesini koruyacaktır. Kalenin geliştirmiş olduğu pencere sistemleri katlanır kapı sistemine uygulanabilme özelliklerine sahiptir. Zaman ve iş gücünden tasarruf ettiren pencere sistemleri zengin ürün yelpazesine sahiptir. Devirmeli sürme sistem, cephe sistemleri, kilitli kapı ispanyoletleri, kaldırmalı sürme sistem gibi pek çok pencere sistemi için Kale sayfasını inceleyebilirsiniz. 

Kale Pencere Sistemi Fiyatları

Kale pencere sistemleri sizlere maksimum güvenlik sağlayabilmek için en kaliteli malzemelerin kullanımıyla üretim yapmaktadır. Fiyatlar seçtiğiniz ürüne ve modele göre değişiklik gösterecektir. Ekstra güvenlikli sistemlerde fiyat daha yüksek olabilir. Ürünlerin fonksiyonel özellikleri ve dayanıklılıkları göz önünde bulundurulduğunda kale pencere sistemleri fiyatları oldukça makuldür. Teras, balkon, bahçe gibi geniş açıklıklara cephesi olan mekanlar için uygun ürünler de bulunmaktadır. Görüş alanını kısıtlamadan büyük pencere uygulamaları yapılabilmektedir. Bazı ürünler yarı otomatik olarak kontrol edilebilir özelliklere sahiptir. Kumanda edilebilir güvenlikli ürünler özellikle teraslar için tercih edilmektedir. Seçtiğiniz ürünün teknik donanımı, kullanılan malzeme ve fonksiyonel özellikler fiyatlara yansıyacaktır. Pencere sistemleri alternatifleri arasından yaşam alanınız için en kullanışlı, en güvenli ve bütçe dostu ürünlere sahip olabilirsiniz.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA