Kale Saray Kapısı ile Evinizin Güvenliğini Zarafetle Taçlandırın

Kale Saray Kapısı ile Evinizin Güvenliğini Zarafetle Taçlandırın

Kale Saray Kapısı ile Evinizin Güvenliğini Zarafetle Taçlandırın

Yarım asırlık tecrübesiyle, ülkemizin ilk çelik kapı yaratıcısı Kale Çelik Kapı kullanıcıların beğenisini kazanan pek çok farklı ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Çelik kapı çeşitlerinden Kale Saray Kapı’sı zarif tasarımı ile evinizin güvenliğini taçlandırmaktadır. Çelik kapı modelleri arasında gösterişli işçiliğe sahip olması ile göz önüne çıkan bu ürün hırsızlığa karşı önlem almak isteyen ve şık bir dış kapı arayışında olanların tercihi olacaktır. Farklı ahşap renk seçeneklerine sahip bu modelde dilenirse taçlı pervaz kullanılabilir. Çelik kapı çeşitleri arasında, gelişmiş teknik özellikleri ve kilit sistemleri ile farklılaşan Kale saray kapısı bir çelik kapı ürününden beklentilerinizi tam anlamıyla karşılamaktadır. Saray çelik kapı otantik tasarımı ile dikkat çekmektedir. Evinizin veya iş yerinizin havasını değiştirmek isterseniz bu ürünü göz önünde bulundurabilirsiniz. Yüksek güvenlik sistemi sayesinde evinizi rahatlıkla Kale saray kapısına teslim edebilirsiniz. 

Kale Saray Kapınızı Dilediğiniz Aksesuarlar ile Donatın

Çelik kapı ölçüsü modelden modele göre değişiklik göstermektedir. Çelik kapı boyutları ahşap kapılar için maksimum kanat boyu 245 cm olmakla beraber maksimum kanat eni 100 cm, minimum 85 cm’dir. Çelik kapı modelleriiçin çeşitli tiplerde ve malzemelerde pervazlar kullanılabilir. Kale saray kapısı için taçlı pervaz opsiyonel olarak kullanılabilmektedir. Çelik kapı parçaları isteğe bağlı olarak eklenebilmektedir. Toz, rüzgar ve böcek girişlerini engellemek için dilenirse giyotin süpürgelik takılabilir. Rüzgar ve su girişini önlemek amacıyla dıştan monte edilebilen damlalık kullanılabilir. Emniyet kelepçesi diğer çelik kapı parçaları arasındadır. Bu kelepçeler kapının açılmasını maksimum 5 cm ile sınırlamaktadır. Ayrıca dilenirse ayarlanabilir menteşe de kullanılabilmektedir. X10 akıllı kilit sistemi, elektrikli otomatik açıcı, x10 parmak izi okuyucu gibi çelik kapı malzemeleri eklenebilmektedir. Çelik kapı fiyatları ürünün çeşidine ve eklenecek aksesuarlara göre değişiklik göstermektedir. 

Zevkinize Uygun Parçalar ile Güvenlik ve Özel Tasarımı Birleştirin 

Kale Saray Kapınız için pek çok farklı modelde kapı içi kolları mevcuttur. Zevkinize uygun renk ve modeli seçebilirsiniz. Çelik kapı dış yüzey kolları da yine sizin seçiminize sunulmaktadır. Bronz, çelik, sarı renklerde ve çeşitli tasarımlarda dış yüzey kollarından dilediğiniz modeli kapınızda kullanabilirsiniz. Dilerseniz dış yüzeye kapı topuzu da kullanabilirsiniz. Bunlarında bronz, sarı ve çelik renk seçenekleri bulunmaktadır. Çelik kapı modelleri emniyet kelepçe mandallarına sahiptir. Kale Çelik Kapı, emniyet mandalının modelini de yine sizin tercihinize bırakmaktadır. Çelik kapı özellikleri arasında en önemli hususlardan birisi rozetlerdir. Kale saray kapınızda kullanacağınız delinmeye dayanıklı rozetler beğeninize sunulmaktadır. Dürbün ise bir diğer başka önemli çelik kapı parçaları arasındadır. Standart dürbünlerin yanı sıra, ithal geniş açılı dürbün seçenekleri de bulunmaktadır. Dilerseniz kameralı dürbün kullanarak çelik kapı güvenliğinizi arttırabilirsiniz. 

Kale Saray Kapısı ile Kombine Kilit Sistemleri ve Şıklık Bir Arada 

Çelik kapı güvenlik aparatları kapınızın hırsızlıklara karşı korunması anlamında büyük önem taşımaktadır. Kale Çelik Kapı ürünleri en iyi kapı kilit sistemlerini kullanmaktadır. Kale saray kapınızı, dilediğiniz kapı kilit sistemini seçerek en yüksek güvenlik seviyesinde kullanabilirsiniz. Klasik kilit sistemi çelik kapı modellerine kombine bir güvenlik sistemi sunmaktadır. Kapınızı maymuncukla açmak isteyen hırsızlara karşı ciddi bir dayanıklılık sağlamaktadır. Ana kilit krom kaplamadır. Üst ve altta üç türlü emniyet mandalları bulunmaktadır. Dilerseniz süper kilit sistemi veya şampiyon kilit sistemlerini de tercih edebilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınıza göre, çelik kapı özellikleri göz önünde bulundurularak istenen kilit sistemini seçebilirsiniz. Çelik kapı önerileri arasında Kale saray kapısı pek çok özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Siz de konforlu bir şekilde evinizin dışında vakit geçirmek istiyorsanız ve evinize ayrı bir hava katmak istiyorsanız Kale saray kapısını tercih edebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA