Kötü Niyetli Teşebbüslere Karşı Caydırıcı Etki: Sürgülü Kapı Kilidi

Kötü Niyetli Teşebbüslere Karşı Caydırıcı Etki: Sürgülü Kapı Kilidi

Sürgülü Kapı Kilidi Özellikleri

Sürgülü kapı kilidi çeşitleri farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Bu kilitler sürgülü kapılarınızın maksimum düzeyde güvenlikli olmasını sağlar. Kale Kilit tarafından sunulan ürünler üst düzey koruma sağlamaktadır. Silindirli olan kilitler alüminyum ve pvc kapılarda kullanılabilir. Beyaz, siyah, kahverengi, gri gibi renk seçenekleri arasından kapınızla uyumlu olanı tercih edebilirsiniz. Kale sürgülü kapı kilidi kolayca monte edilebilir. Kilit montajı konusunda uzman bir kişiden destek almanız kapınızın zarar görmemesi açısından yararlı olacaktır. Gövdesi ve kapağı zamak döküm olan bu kilitler elektrostatik boyalıdır. Elektrostatik boyaların içeriğinde solvent olmaması nedeniyle kanserojen değillerdir. Kale silindirli sürme kilit ürünü iki adet multikanallı anahtarla birlikte gelmektedir. Ürünün sürgüsü çelik ve nikel kaplamadan oluşur. Silindir kısmı zamak döküm ve nikel kaplamalıdır. Oldukça hafif olan bu üründen dilerseniz koli halinde satın alabilir ve her türlü sürgülü kapı ve pvc’lere montaj yapabilirsiniz. 

Neden Sürgülü Kapı Kilidi Kullanmalısınız?

Pvc sürgülü kapı kilidi ürünleri balkonunuza açılan kapılarınızın güvenliğini arttırmanıza olanak tanır. Sadece pvc değil diğer malzemelerden yapılan kapılar için de bu tarz kilitler kullanmanız can ve mal güvenliğiniz için önem taşımaktadır. İster ev ister iş yeri olsun, sürgülü kapılar düşük güvenlik sağlamaktadır. Alarm sistemi kullanıyor olsanız bile bu kapıların kötü niyetli kişiler tarafından açılmasını önlemek için bu kilitlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sürgülü kapı kilidi sayesinde evinizi veya iş yerinizi gönül rahatlığı ile kilitleyip seyahate çıkabilirsiniz. Bu kilitler çocuklu ailelerin çocuklarının kapıdan çıkmalarını önleyen, kullanımı pratik sistemlerdir. Dilerseniz pvc kapılarınız için gömme kilit modellerini de tercih edebilirsiniz. Çelik, galvaniz kaplamalı modeller, çevrilebilir özelliğe sahiptir. Yaşam alanınızda bulunan her türlü pvc kapı ve cam için kilit sistemleri kullanmak hırsızlara karşı caydırıcı bir etki yaratacaktır. 

Sürgülü Kapı Kilidi Fiyatları

Kapı kilidi fiyatları ürünün teknik özelliklerine ve üretimde kullanılan malzemelere göre değişmektedir. Kale Kilit sürgülü kapı kilidi modelleri hem maksimum güvenlik sağlarken hem de cebinizi yormayacaktır. Kilitler dayanıklı olduklarından dolayı uzun yıllar kullanılabilir. Montajı pratik olan pvc sürgülü kapı kilidi ürünlerini satın almadan önce modellerin kullanımı ile ilgili bilgi almanız faydalı olacaktır. Ürün seçeneklerini inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünü seçmeniz güvenli bir şekilde yaşam alanınızda vakit geçirebilmenizi sağlayacaktır. Dışarıdan açılması zor görünen pvc kapılar kötü girişimler tarafından rahatlıkla kırılabilmektedir. Evinizde can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak için pvc kapı ve pencerelere kilit takmanız son derece önemlidir. Sürgülü kapı kilidi alternatifleri arasından seçim yaparak, yaşam alanlarınızı tam kapsamlı güvenlik ile koruma altına alabilirsiniz

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA