Kötü Niyetlilere Karşı Hem Kilit Hem Alarm Gücünden Yararlanın

Kötü Niyetlilere Karşı Hem Kilit Hem Alarm Gücünden Yararlanın

Her Zaman Güvende Olmanızı Sağlayan Ev Güvenlik Sistemleri

Sevdiklerinizle keyifli, huzurlu ve güvenli vakit geçirmeniz için evinizde pek çok güvenlik önlemi almalısınız. Tehlikelere karşı hazırlıklı olmak ve olası tehditleri minimuma indirgemek için kilit sistemleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sistemleri evinizin farklı yerlerinde kullanabilir ve kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Farklı özelliklere sahip kilit sistemlerini tercih ederek kapı, pencere gibi yerlerden evinize girmeye çalışan kişileri önleyebilirsiniz. Kaliteli ve güvenli bir şekilde tasarlanan kilitler, kötü niyetliler tarafından etkisiz hale getirilemez.

Kilit sistemlerinin yanı sıra ev alarm sistemleri yaşam alanlarınızda güvenlik tedbirleri almanızı sağlar. Farklı prensiplerle çalışan alarmlar, evinize dışardan yapılan beklenmedik müdahalelerde size bildirim gönderir. Böylece olası tehlikelere karşı önceden haberdar olabilir ve önleminizi alabilirsiniz. Ayrıca görüntüsü ve sesiyle de kötü niyetlileri evinizden uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Alarm sisteminin bulunduğu evinize girmeye çalışan kötü niyetliler, duydukları ses karşısında paniğe kapılıp oradan uzaklaşır. Bu durumda siz de bu kişilerle karşılaşma ve olumsuz olaylar yaşama riskinden kurtulabilirsiniz. Kötü olaylar yaşama ihtimalinizi minimuma indirmek, güvenliğinizi ise maksimuma çıkarmak için birbirinden farklı güvenlik sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Çok Katmanlı Güvenlik Sağlayan Alarmlı Silindir

Akıllı kilit sistemleri ile alarm sistemlerini ayrı ayrı tercih edebileceğiniz gibi bu iki sistemi bir araya getiren alarmlı silindiri de yaşam alanlarınıza kullanabilirsiniz. Hem alarmlar hem de kilitlerin sağladığı güvenlik avantajlarını bir araya getirdiği için daha güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlar. Özel sisteme sahip olduğundan kötü niyetlilerin, kilidin silindir kısmını kırıp evinize girmesini önler. Bu alarmlı silindirlerde kullanılan yeni teknolojiler, maksimum güvenlikli bir alan elde etmenizi sağlar. Silindir kırma gibi bir durum meydana geldiğinde 100 dB ses ile alarm çalmaya başlar ve hırsızları oradan uzaklaştırır.

Evinize yabancıların girmesi konusunda endişe ediyorsanız, Kale alarmlı silindir tam size göre. Tuzaklı ve alarmlı bir sisteme sahip olduğundan hırsızların kullandığı teknikleri geçersiz kılar. Silindir kısmı farklı şekilde tasarlandığından kırılma tehlikesini minimuma indirir. Ayrıca silindir kırılsa bile devreye giren alarm sistemi, kötü niyetlilerin evinizden uzaklaşması için yeterlidir. Aynı zamanda alarmı duyduktan sonra siz de gerekli önlemleri alabilirsiniz. Her an güvende olmanızı sağlayan bu çift katmanlı güvenlik sistemi, aslında alarm ile kilidi bir araya getirir. 

Alarmlı Silindirin Geliştirilmiş Donanımları

Evinizi daha güvenli ve huzurlu bir hale getirmek için alarmlı silindir dikkatinizi çekmiş olabilir. Sahip olduğu özellikler ile pek çok avantaj sunarak gerçek anlamda güvende hissetmenizi sağlar. Dünyada ilk ve tek olan bu ürün, size güvenliğin en üst seviyelerinde yaşama imkanı sunar. Hırsızların sık sık kullandığı silindir kırma girişimine tuzaklı kilit sistemi ile karşı çıkar. Ayrıca bu tuzaklı kısım kırılsa dahi anahtar ile kapıyı açmak mümkündür. 

Tüm standart kilitlerle uyumlu olan ve kilit kırıldığında alarmı devreye sokan bu ürün, oldukça kolay bir şekilde montajlanıp kullanılabilir. Alarmlı silindir kilit, pille çalışan yapıya sahiptir ve piller kolayca değiştirilebilir. Ayrıca matkap ile kırılmaya karşı dayanıklı olduğu için maksimum güvenlik konusunda size pek çok avantaj sunar. Tuzaklı silindir, sesli alarm gibi pek çok özelliği bir araya getirdiği için yaşam alanlarınızda daha güvenli yaşamanız için idealdir.

 

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA