Maksimum Güvenlik İçin Doğru Asma Kilit Boyutu Seçimi

Maksimum Güvenlik İçin Doğru Asma Kilit Boyutu Seçimi

Güvenliğiniz İçin En Doğru Asma Kilit Hangisi?

Özellikle asma kilitler hem oldukça kullanışlı hem de yeterli olmaları nedeniyle pek çok farklı alanda kullanılmaya oldukça müsaittir. Genel olarak geniş güvenlik önlemlerine nazaran çok daha uygun fiyatlı aynı zamanda sahip olduğu kolay kullanımı ile de ilk tercih edilen önlemler arasında yer alır. Ancak asma kilit çeşitleri son derece fazla olmaları nedeniyle de pek çok kişi için en doğrusunu bulma konusunda kafa karışıklığı yaratmaktadır. En doğru asma kilit modelini seçmek için öncelikle kullanılacak alanın ölçüleri iyi bilinmelidir. Bunun en büyük nedeni ise asma kilit ölçülerinin birbirinden farklılık göstermesidir. Kale Asma kilitler 80 mm, 60 mm, 50 mm, 40 mm ve 30 mm gibi pek çok ölçüsü ile kullanım sağlanacak her alan için en uygun boyutu sunuyor. 

En Sık Tercih Edilen Asma Kilit Modelleri 

Özellikle boyutlarından sonra en dikkat edilmesi gereken husus elbette modeli olmaktadır. Çoğu kişi tarafından dikkat edilmese de asma kilitlerin pek çok farklı modeli ve materyali bulunmaktadır. Bu model ve materyaller kullanılacak alan için son derece önemlidir. Özellikle güvenliğin en üst seviyede olması için mutlaka en doğru asma kilit modelleri kullanılmalıdır. Kale asma kilitler arasında en sık tercih edilen kilitlerin başında çelik ve döküm ürünler gelmektedir. Ancak kilitlerin yalnızca çelik veya döküm olması değil uzun kanca model mi yoksa yatay modellerin mi kullanılacağı ve kullanım alanları önemli olmaktadır.  Bahçe kapıları, kömürlük kapıları, sandık, kasa gibi alanlar için ilk tercih edilecek modellerin başında uzun kanca modeller gelmektedir. Uzun kanca modellerin yatay olanlara nazaran daha kolay açılıp kapanması ve kullanım kolaylığı olması sayesinde sık sık kullanılan alanlar için daha tercih edilebilir olmaktadır. Yatay modeller ise sık kullanılan alanlardan ziyade daha az kullanılan alanlar için daha sık tercih edilebilmektedir.

Asma Kilit Seçiminde Unutulmaması Gerekenler

Özellikle asma kilitler tercih edilirken kullanılan alana en uygun modeli seçmek hem daha uygun hem de daha güvenli bir alan için son derece önemlidir. Kilit sistemleri her geçen gün gelişse de asma kilitler hem yıllardır yeterli koruma sağlamaları hem de oldukça başarılı olmaları sayesinde günümüzde de oldukça talep görmektedir. Özellikle sıklıkla kullanılan, sık sık aç kapa yapılacak alan ya da eşyalar için dikey asma kilitlerin kullanımı son derece kolaylık sağlarken güvenliği de maksimum seviyeye getirecektir. Özellikle bu noktada çelik asma kilitler güvenliği en üst noktaya taşıyacaktır.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA