Otomatik Kapı Kilitleri Nerelerde Kullanılır?

Otomatik Kapı Kilitleri Nerelerde Kullanılır?

Otomatik Kapı Kilitleri Güvenli Mi?

Özellikle ev ve binaların kapılarında güvenlik sağlamak son derece zor olmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise devamlı olarak süren insan sirkülasyonuna sahip olmasıdır. En genel olarak bakıldığında apartman kapılarında dahi pek çok farklı insan kapıyı kullanmaktadır. Ancak bu kapıyı kullanım ne kadar doğru olur bilinmemektedir. Bu gibi durumlara karşı ise en iyi çözümlerden biri de otomatik kapı kilitleri olmaktadır. Otomatik kapı kilitleri üzerinde bulunan düğmeye basılması ile açılırken kapı kapandığı anda kendini kilitlemektedir. Aynı zamanda kendine özel yuvarlak biçiminde olan anahtarlarını da okutturmadan içeri girmek neredeyse olanaksız olmaktadır. Bir anahtar sistemi gibi işleyen otomatik kapı kilitleri herhangi bir zorlanmayla da açılamaz aynı zamanda alarm sesi ile de herhangi bir durumda bildirim sağlayabilmektedir. Bu gibi pek çok neden sayesinde pek çok kişi için güvenilirlik kazanmıştır.

Otomatik Kapı Kilitleri ile Açık Kapı Tehlikesi Yok Oluyor

Otomatik kapıların en sık kullanıldığı alanlar genellikle kapıların açık kullanılmasını tercih etmeyen alanlar olmaktadır. Örneğin hastaneler veya apartman kapıları bu alanlara örnektir. Bu alanlar yalnızca kötü niyetli insanlar için değil aynı zamanda kedi köpek gibi canlıların mahsur kalmasının da engellenmesi amacıyla önlemler almak istemektedir. Bu alanlar için en ideal korumalardan biri de otomatik kapı kilitleri olmaktadır. Kapı kapandığı anda kendini kilitlemesinin sayesinde kapının açık kalması korkusu yaşamanıza gerek kalmayacaktır. Kapının anında kapanması ve kilitlenmesi ile kötü niyetli insanlar size ve sevdiklerinize zarar veremeyecek aynı zamanda kedi köpek gibi canlılar da evinizde ya da apartmanınızda mahsur kalmayacaktır.

Otomatik Kapı Kilidi Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Otomatik kapı kilitleri özellikle fazla insanın kullanması bakımından son derece önemlidir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken ilk unsur ise kullanılan malzeme olmaktadır. Hemen her otomatik kapı kilidinin yapılış malzemesi birbirinden farklılık göstermektedir. Yalnızca belirli malzemelerden yapılan ürünler değil kullanılacak alana en uygun olan malzemeden olan ürünlerin kullanımı daha sağlıklı olmaktadır. Diğer bir dikkat edilmesi gereken unsur ise kullanılacak olan ürünün kilit açma şeklidir. Hemen her otomatik kapı kilidinin çipli ya da kartlı gibi pek çok farklı kapı anahtarı olmaktadır. Bu bağlamda otomatik kapı kilidi seçerken buna dikkat etmek son derece önemlidir. Aynı zamanda ürünün akülü olup olmaması da son derece önemli olmaktadır. Çok sık elektrik kesintisi yaşanan alanlar için akülü modeller kullanımı daha sağlıklı ve kullanılabilir olmaktadır. Aynı zamanda seçeceğiniz ürünün kurulum ve garanti sürelerine dikkat etmek son derece önemlidir.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA