Özel Belge ve Evraklarınız için Geliştirilmiş Çelik Kasa Modelleri

Özel Belge ve Evraklarınız için Geliştirilmiş Çelik Kasa Modelleri

Özel Belge ve Evraklarınız için Geliştirilmiş Çelik Kasa Modelleri

Özel belge ve evrakların güvenli bir şekilde muhafaza edilebilmesi, iş yerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Bu noktada devreye giren Kale Çelik Kasa modelleri güvenilirliği, kalitesi ve farklı dekorasyonlara uyum sağlayan dış tasarımıyla dikkatleri üzerine bir mıknatıs gibi çekmektedir. İş yerlerinde görünmezliği ile adından söz ettiren duvar içi çelik kasa ile maksimum güvenlik sağlanabilir. Tablo veya bir duvar halısıyla görünmez hale dönüştürülebilen duvar içi çelik kasalar oldukça kullanışlıdır. Duvar içi çelik kasaların yanı sıra dolap içi çelik kasa da sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Kullanışlılığı ile ön plana çıkan dolap içi çelik kasalarda özel belge ve evraklar rahatlıkla muhafaza edilebilir. İş ortamları kadar evde de maddi manevi değer taşıyan eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi önem taşımaktadır. Bu noktada devreye giren ev tipi çelik kasa modelleri özellikle evdeki evrak, belge ve değerli eşyaları güvenli bir şekilde muhafaza etmek isteyen kişiler için avantaj sağlamaktadır. 

Kale Ofis Tipi Çelik Kasanın Sunduğu Avantajlar 

Özel belge ve evrakların güvenli bir şekilde muhafaza edilebilmesinde ofis tipi çelik kasa kullanımı her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Güvenlik, ofis ortamında kişilerin daha sağlıklı bir ortamda çalışabilmesi, özel belge ve evrakların güvenli bir şekilde muhafaza edilebilmesi için oldukça önemlidir. Farklı boyutları ve özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan Kale ofis tipi kasalar ile evrak, belge ve dosyalar güvenle muhafaza edilmektedir. Hırsızlığa karşı dayanıklı üretilmiş çelik kasalar işlevselliğin yanı sıra modern tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Ofis tipi çelik kasa fiyatları büyüklüğe, işlevselliğe, sunduğu avantajlara ve genel tasarıma göre değişiklik göstermektedir. Kişiler iş yerindeki ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurarak dilediği çelik kasa modelini tercih edebilir. 

Hırsızlığa Dirençli Kale Ticari Kasalar  

Farklı boyutlarıyla kullanıcıların beğenisine sunulan Kale ticari kasalar, pek çok farklı kullanım amacına hizmet etmektedir. Hırsızlığa karşı ekstra dirençli tasarlanmış bu çelik kasalar özellikle banka, finans şirketi veya otel gibi pek çok yerde tercih edilmektedir. Hırsızlığa karşı dirençli olan ticari kasa modelleri aynı zamanda otuz dakikaya kadar yangınla mücadele edebilmektedir. Kale Çelik Kasalara ihtiyaç duyulması halinde elektronik veya mekanik şifre takılabilmektedir.  Orta ve büyük boy ticari kasalarda yer alan özel güvenlik bölümü değerli evrak, belge veya diğer eşyaların muhafaza edilmesinde kolaylık sağlamaktadır. Ticari kasaların içerisinde yer alan sistem sayesinde kişiler dilerse raf aralıklarını kendileri belirleyebilirler. Böylece Kale ticari kasaların iç tasarımı kullanım amacına uygun olarak düzenlenebilir.  Kale zırhlı çelik kasa modellerinde ise alınan güvenlik önlemleri ikiye katlanmaktadır. Maksimum güvenliğini kullanıcılara sunan zırhlı kasalar, büyük iş yerlerinin tercihleri arasında yer almaktadır. 

Yangına Karşı Dayanıklı Tasarlanmış Kale Evrak Kasası Modelleri 

Yangın tehlikesinin yüksek olduğu yerlerde değerli evrak, belge ve eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilebilmesinde yanmaz çelik kasalar kullanıcılara pek çok avantaj sunmaktadır. Yanmaz çelik kasa kademeli olarak tasarlanmış gövdesiyle ateşe karşı oldukça dayanıklıdır. Parmak izi, elektronik ve mekanik kilidin tercih edilebileceği yangına dayanıklı kasalar anahtarla da açılabilmektedir. Böylece farklı kilitleme yöntemlerinin tercih edilebileceği çelik kasalar ile çalışma ortamlarında ve iş yerlerinde maksimum güvenlik sağlanabilir. Bunun yanı sıra yangına dayanıklı çelik kasa modellerinin içerisinde yer alan tırnak sistemi ile raf aralıkları ayarlanabilmektedir. Orta ve büyük boy kasaların iç tasarımında değerli evrak ve belgelerin muhafaza edilebileceği özel bölüm ise bu model çelik kasaların sunduğu bir başka avantajdır.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA