Prestij Kapılar ile Ev Dekorasyonunuzu Zenginleştirin

Prestij Kapılar ile Ev Dekorasyonunuzu Zenginleştirin

Yaşam Alanlarında Klasik Tarzı Benimseyenler için Prestij Kapı Modelleri

Prestij kapı, adından da anlaşılacağı gibi bir nevi statü anlamı da taşır. Dekorasyon ev sahibinin zevkleri hakkında bilgi veren en önemli ayrıntılar arasında yer alır. Modern, klasik, country tarzı gibi farklı tasarımlar kendi içlerinde bir dekorasyon uyumu taşır. Kapı yaşam alanının başladığı noktadır. Ev sahipleri kapılardan mükemmel bir güvenlik beklentisi içine girerken şık bir görsele sahip olmasını da önemserler. Bunu yanında açıldığında iç dekorasyonla uyum içinde olması ve ev sahibinin tarzını yansıtması da oldukça önemlidir. Bundan dolayıdır ki Kale Kapı ev sahipleri için önemli bir çözüm ortağıdır. Prestij kapı özellikleri itibariyle oldukça fazla detaya sahiptir. Dışardan basit bir koruma kalkanı gibi görünse de pervazı, kapı kolu, kapı kilidi, menteşeleri, iç ve dış kapı topuzları, damlalık ve süpürgelikleri ile sorunsuz çalışabilmesi için her bir detayı hesaplanmış parçalardır.

Modern ve Klasiği Bir Arada Harmanlayan Prestij Kapılar

Prestij kapıları diğer kapı modellerinde ayıran özelliklerden biri de bazı modellerinde taktak uygulanmamasıdır. Modern ve klasiği bir arada bulunduran prestij kapı modelleri kategorisinde yer alan karo desen modelde desen kapının oldukça büyük bir kısmına uygulanırken metal kapı kolu kapının ortasında yer alır. Amerikan cevizinden üretilen kapı modelinde doğal hareleri ile ahşap kaplama uygulanmıştır. Maksimum 1000 mm genişliğinde üretilen kapı genişliği ortama şık bir hava katar. Taktak uygulanmasa da kapılarda dürbün vardır. Ayrıca dürbünün kapıdaki görsel zarafeti bozmamasına ayrıca özen gösterilmiştir. Klasik, süper, şampiyon gibi farklı kilit sistemlerinin kapının görseline zarar vermeyecek şekilde kapı gövdesine gizlenmiş olması kapıların diğer bir avantajıdır. Prestij kapı kullananlar hem fonksiyonundan hem de görselinden memnun kalırken, aksesuarlarındaki gümüş, altın, saten gibi malzeme seçenekleri ve oynar, kavisli gibi kapı kolu modellerini dekorasyonlarına uygun olarak kullanabilmenin avantajını yaşarlar. 

Her Bütçeye Uygun Dekoratif Prestij Kapı Modelleri

Prestij kapı kullanımı hem pratik hem de oldukça keyiflidir. Kale country modelde cam, ahşap ve metalin uyumu dikkat çeker. Bu tip kapılarda hem dürbün hem de taktak vardır. Ahşap ile birlikte lamine cam kullanılan üründe metal aksamların rengi müşteri talebine göre değiştirilebilir. Doğal ahşap ürüne farklı bir hava katarken farklı ahşap tonlarını kullanmak mümkündür. Diğer bir kapı modelinde hakim olan malzeme camdır. Camın zarafeti kapıda oldukça şık durur. Daha çok modern dekorasyonlarla birlikte kullanılan modelde dürbün olmasına rağmen taktak yoktur. Ayrıca damlalık da bulunmayan modelde genellikle standart cam renkleri kullanılsa da farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Tasarım tescilli ürünler ev dekorasyonlarında hem klasik hemde modern tasarımları bir arada kullanmayı tercih edenler için idealdir. Prestij kapı yorumları da yeni ev yapan ve kapılarının modelini değiştirmek isteyenler için referans niteliği taşır. Kale Çelik Kapı sistemleri ev dekorasyonu konusunda da çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA