Stil Sahibi Evlerin Güvenlik Rehberi

Stil Sahibi Evlerin Güvenlik Rehberi

Stil Sahibi Evlerin Güvenlik Rehberi

Evinizin dekorasyonuna ayrı bir hava katacak çelik kapı modelleri ile güvenliğinizi de en üst seviyeye çıkarmak, Kale Çelik Kapı ürünleri ile mümkün hale gelmektedir. Evinizin veya iş yerinizin hırsızlığa karşı güvenliği için çelik kapı tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır. Türkiye’nin en prestijli çelik kapı markası Kale Çelik Kapı ürünleri ile hane dışında vakit geçirirken içiniz rahat olacaktır. Çeşitli tasarımları ve üst düzey kilit sistemleri ile hem zevkinize uygun hem de güvenlik ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılayacak ürünler bulmanız çok kolay. Yarım asırlık tecrübesi ile Kale Çelik Kapı ürünleri müşterilerin her daim memnuniyetini kazanmıştır. 6. seviye güvenliğe sahip tek kapı üreticisi olan marka dünya standartlarında ürünleri tüketicilerle buluşturmaktadır. Çelik kapı fiyatları seçeceğiniz ürünün modeline, kullanılacak aksesuarlara ve kilit sistemine göre değişmektedir. Her bütçeye uygun çelik kapı modelleri bulunmaktadır. 

Zevkinize Uygun Çelik Kapı Modelleri 

Evinizden veya iş yerinizden dışarı çıktığınızda özel kilitleme sistemine sahip çelik kapınızı kilitleyip, rahatlıkla dilediğiniz kadar haneyi boş bırakabilirsiniz. Üstün güvenlik sistemine sahip olması ve özel tasarımlarla üretilmesi çelik kapı özellikleri arasındadır. Prestij kapı modelleri gösterişli ve otantik tasarım severlerin beğenisine sunulmaktadır. Modern kapılar farklı tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Klasik kapı modelleri de en sık tercih edilenler arasındadır. Çelik kapı çeşitleri arasında ayrıca proje kapıları da mevcuttur. Türkiye’nin ilk 6. seviye güvenlik kapısı da çelik kapı tasarımları arasında ön plana çıkmaktadır. Yangın kapıları da aynı zamanda çelik kapı çeşitleri arasında tüketicilere sunulmaktadır. Çelik kapı malzemeleri içerisinde çeşitli aksesuarlar ve kilit sistemleri mevcuttur. Dilediğiniz modele, zevkinize uygun aksesuar ve ihtiyacınız olan kilit sistemi uygulanabilmektedir. Çelik kapı modelleri arasından evinizin dekorasyonuna uyan ürünü seçip, içinizi rahat ettirecek kilit sistemini tercih edebilirsiniz. 

Kale Çelik Kapınız için Aksesuar ve Kilit Sistemi Tercihleri

Çelik kapı ölçüleri seçeceğiniz ürünün modeline göre değişiklik göstermektedir. Ürünün boyutları sizin ihtiyacınıza göre değişmektedir. Çelik kapı genişliği, mekanınızın kapı girişinin genişliği kadar tasarlanabilmektedir. Çelik kapı dış mekan ürünlerinin genişliği genelde daire kapılarına göre daha fazla olabilmektedir. Seçtiğiniz ürüne kapı içi kolu, kapı dış yüzey kolu veya topuz, emniyet kelepçe mandalı, delinmeye dayanıklı anahtar rozetleri, dürbün gibi aksesuarlar zevkinize göre tercih edilebilmektedir. Giyotin süpürgelik, damlalık, pervaz gibi ürünler de diğer çelik kapı malzemeleri arasındadır. Çelik kapı renkleri seçtiğiniz modelin renk kartelasında yer almaktadır. Çelik kapı beyaz renkte ürünler daha çok iç kapı için tercih edilmektedir. Seçtiğiniz kapıya aynı zamanda kilit sistemi tercihi de yapmanız gerekmektedir. Klasik, süper ve şampiyon kilit sistemlerinin özelliklerini inceleyerek ihtiyacınız ve bütçeniz doğrultusunda, dilediğiniz güvenlik sistemini kullanabilirsiniz. 

Çelik Kapı Temizliği ve Fiyatları

Çelik kapı önerileri arasında tecrübesiyle adından yıllardır söz ettiren Kale Çelik Kapı ürünlerinin olduğu görülmektedir. Markanın çelik kapı modelleri her zevke hitap edecek tasarımlara sahiptir. Evinizin stiline uygun ürünü tercih ederken aynı zamanda ihtiyacınız olan güvenliği de tesis etmiş olursunuz. Özellikle çelik kapı dış mekan ürünleri, hava koşullarına dayanıklı olarak üretilmektedir. Apartman, villa, işletme kapıları için özel olarak üretilen kapılarda sıklıkla cam tercih edilmektedir. Çelik kapı camlı ürünleri sadece dış mekanda değil aynı zamanda apartman daireleri için de tercih edebilirsiniz. Çelik kapı temizliği seçtiğiniz ürünün materyaline ve kullanılan malzemelere göre değişebilmektedir. Bayinizden aldığınız ürünün temizliğinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Düzenli olarak çelik kapı temizliği yapmanız kapınızın uzun ömürlü olması açısından önem taşımaktadır. Çelik kapı fiyatları modele ve seçilen aksesuarlara göre değişmektedir. Kale Çelik Kapı ürünü ile içiniz rahat bir şekilde evinizin dışında dilediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Çelik kapı kullanarak, hırsızlıklara karşı üst düzey önlem almış olursunuz. Evinizin veya iş yerinizin tarzına uygun çelik kapı modelleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA