Tarzınıza Uygun Kilit Önerileri

Tarzınıza Uygun Kilit Önerileri

Kapı ve pencere kilitleri, iş yeri ve evlerin güvenliğini sağlamak için kullanılan ekipmanlardır. Kilit, yaşam alanlarının hırsızlık gibi sorunlara karşı korunmasını, güvenliğinin sağlanmasında kullanılır. Silindirli kilit, sessiz kilit, elektronik kilit, pencere ve iç kapı kilidi olmak üzere farklı çeşitlerde üretilerek piyasaya sunulur. Farklı kilit çeşitleri; çalışma sistemleri ve özellikleri ile güvenlik ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Standart kilitlerin yanı sıra teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yüksek güvenlik sağlayan akıllı sistemlerle entegre edilebilen çeşitler de üretilir. Uygulama ve kullanım alanına göre farklı kilitlerden ihtiyaca göre seçim yaparak eviniz ve işyeriniz için güvenlik önlemlerinizi artırabilirsiniz.

Silindirler

Kilitler, konutlar ve iş yerlerinde güvenliği sağlayan temel ekipmanlar olarak öne çıkar. Silindirler de kilitlerin çalışmasını sağlayan önemli bir üründür. Kapı ve pencerelerde kullanılan silindirlerin yüksek güvenlikli ve kaliteli olması hem konut sahipleri hem de iş yeri çalışanlarının daha rahat hissetmelerini sağlar. Yüksek güvenlik sağlayan kilit silindir çeşitlerden birisinin de çelik takviyeli silindirler olduğu söylenebilir. Genellikle pirinç malzemeden üretilir. Bilyalı, tuzaklı, tüpten şifreli, alarmlı, hareketli pimli, yarım tip mandallı, otomatik blokaj sistemli olmak üzere pek çok farklı modelde üretilen silindirler kullanıcıların beğenisine sunulur. Geniş ürün yelpazesi içerisinden ihtiyacınıza uygun silindirli kilit ürünleri tercih edebilirsiniz.

Silindirli Gömme Kilitler

Silindirli gömme kilit, sadece ev ve iş yeri güvenliği için değil aynı zamanda malzeme depoları gibi farklı kapalı alanların güvenlikli hale getirilmesi için de kullanılır. Hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olmaları nedeniyle yüksek performansa sahiptir. Bunun yanı sıra, kolay monte edilebilmesi nedeniyle kullanım kolaylığı ile öne çıkar. Genellikle çelik ve pirinç malzemeden üretilen silindirli gömme kilit, bu nedenle paslanmaya karşı da dayanıklıdır. Dolayısıyla, kapalı mekanlarda güvenlik sağlamak amacıyla uzun süre kullanılabilir. Silindirli olarak tasarlanan çalışma sistemi sayesinde kilit içerisinde birkaç kez dönme sağlayarak ev ve iş yerlerinde güvenlik önleminin artırılmasına imkan tanır.

Sessiz Seri Kilitler

Kilit çeşitleri, farklı ihtiyaç ve kullanım alanlarına göre üretilir. Sessiz seri kilitler, iç mekanlarda banyo, lavabo ve odaların kilitlenmesinde kullanılmak üzere üretilir. Genellikle iç mekanlardaki kapılara monte edilen bu tip kilitler özellikle sessiz kullanımları nedeniyle odalarda sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra, kapıya monte edilmesi de kolaydır. Oda kapılarının ölçülerine göre sessiz seri kilitlerin montajı yapılır. Sessiz çalışma sistemi ile iç mekanlar için konforlu kullanım sağlar. Mandaldan kilitlemeli, anahtarlı, mıknatıslı olmak üzere farklı çeşitleri mevcuttur. Tarzınıza uygun modeli seçerek iç mekanlarda kullanabilirsiniz.

Çelik Kapı Kilitleri

Çelik kapı kilitleri genellikle ev, iş yerlerinde dış kapılarda güvenliği sağlamak amacıyla kullanılır. Paslanmaya karşı dirençli, dayanıklı olarak üretilen bu tip kilitler pek çok farklı çeşitte üretilerek piyasaya sunulur. Monoblok, merkezi multisistem, yarı merkezi sistem, döner sürgülü, fişeli, champion kancalı gibi çelik kapı kilitleri farklı özelliklere ve çalışma sistemlerine sahiptir. Kilit çelik kapıların alt, orta ve üst bölümlerinin sabitlenmesi, kilitlenmesini sağlayarak yüksek güvenlik sunar. Bu sayede çelik kapıların dışarıdan açılması zorlaşır. İşyeri veya konutunuz için güvenli, sağlam, uzun ömürlü bir kilit çeşidi arıyorsanız çelik kapı kilitlerinden birisini tercih edebilirsiniz.

 

Özel Kilitler

Özel kilitler uygulama alanına uygun teknoloji ve malzeme ile üretilir. Standart kilitlerden farklı olarak uygulama alanına özel üretim söz konusudur. Özel kilitler genellikle iç kapılarda tercih edilir. Gömme ve sürme olarak farklı çeşitleri mevcuttur. Galvanizli çelik ile üretilen bu ekipmanlar korozyona karşı dirençlidir. Dayanımı yüksektir. Özel kilitlerin çalışma sistemleri genellikle sürme veya silindirli olarak üretilir.

İç Kapı Kilitleri

İç kapı kilitleri, farklı kapı tasarımları için fonksiyonel kullanım sağlayan ekipmanlardır. İç mekanlarda kullanılan güvenlik ekipmanları olarak öne çıkarlar. Gömme olarak üretilen iç kapı kilitleri oda, banyo, salon, mutfak, lavabo gibi farklı hacimlerin kilitlenmesi amacıyla kullanılır. Dayanıklı malzemelerle üretilen iç kapı kilitleri kırılma ve kesilmelere yüksek mukavemet gösterir. Çelik, zamak ve pirinç gibi malzemeler bu tip kilitlerin üretilmesinde kullanılır. Krom veya nikel kaplama çeşitleri ile korozyona dayanım arttırılmış olur. Evinizdeki iç kapılar için farklı kilit çeşitlerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Elektronik Kilit

Elektronik kilit standart modellere göre yenilikçi ve ileri teknoloji özelliklere sahiptir. Gelişen teknolojinin sağladığı imkanlarla akıllı, kartlı, motorlu, parmak izli, dijital şifreli, elektromanyetik olmak üzere farklı çeşitlerde imal edilir. Elektronik kilitler özel çalışma sistemleri ile hem ev hem de işyerleri için fonksiyonel kullanım imkanı ile yaygın olarak tercih edilir. İşyerinde sadece güvenlik için değil çalışanların devamlılığı, işe giriş çıkış saatlerinin kontrol edilmesi amacıyla da kullanılır. Elektronik kilitler pek çok avantaja sahiptir. Ancak, bu tip kilitlerin takılması için uzman ekip gereklidir. Bu nedenle, elektronik kilit montajı için teknik destek almanız daha faydalı olabilir.

Pencere Kilidi

Kilitler sadece kapılar için değil pencereler için de güvenlik önlemlerinin alınması amacıyla kullanılır. Özellikle zemin kat işyeri ve evlerde hırsızlık gibi sorunlara karşı sadece kapıların güvenliğinin artırılması yeterli değildir. Bu durumlarda, pencere kilidinin de güvenlikli olması gerekir. Dayanıklı ve güvenliği yüksek pencere kilit sistemleri ile evlerinizin konforunu artırabilirsiniz.

Gerek dış kapı gerek iç kapı ve pencereler olsun, ihtiyacınıza uygun kilit sistemleri için Kale Kilit güvencesini tercih edebilirsiniz.