Yalnız Yaşamak Korkunuz Değil, Keyfiniz Olsun: Kale Kilit Ürünleriyle Tanışın

Yalnız Yaşamak Korkunuz Değil, Keyfiniz Olsun: Kale Kilit Ürünleriyle Tanışın

Yalnız Yaşamak Korkunuz Değil, Keyfiniz Olsun: Kale Kilit Ürünleriyle Tanışın

Evlerde güvenliğin sağlanabilmesi için kapı kilitleri büyük önem taşıyor. 70 yıla yakın tecrübesiyle yüksek güvenlikli kilit ve silindir üretimi yapan Kale Kilit, sahip olduğu ulusal ve uluslararası standart sertifikaları ile dikkat çekiyor. Kale Kilit, çelik kapı kilitleri, özel kilitler, gömme emniyet kilitleri, sessiz seri kilitler, silindirli gömme kilitler ve daha birçok ürün seçeneği ile kullanıcılara çözüm sunuyor.

Yüksek kalitesinden ödün vermeyen Kale kapı kilidi yelpazesi, her istek ve ihtiyaca hitap ediyor. Yalnız yaşayanların korku ve endişelerini geride bırakarak evlerinde gece gündüz farketmeksizin keyifli vakitler geçirmelerine yardımcı oluyor. Özellikle kadın ve çocukların evde yalnız yaşamalarının tehlikeli olabileceği ezberini ortadan kaldırıyor. Evde yalnız yaşayan herkesin Kale Kilit olduğu sürece içeride güvende olmasını sağlıyor.

Kilit Sistemleriyle Hırsızlığa Açık Kapı Bırakmayın

Evinizin güvenliğinde önemli bir role sahip olan Kale Kilit sistemleri, kapılarınızın daha korunaklı olmasını sağlayarak hırsızlığa açık kapı bırakmıyor. Yeni teknolojilerle desteklenen özellikleri, kilitlerin zayıf noktası olarak bilinen kapı kilidi göbeği parçasında da farkını ortaya koyuyor. Hırsızların ilk yöneldikleri bu parça, çelik seçeneğiyle karşınıza çıkıyor. Dayanıklı yapılarıyla göz dolduran bu ürünler, yüksek performansı kaçınılmaz kılıyor. Kale akıllı çelik kapı kilitleri, hayatınızı kolaylaştıran fonksiyonlarıyla gözler önüne seriliyor. Anahtara ihtiyaç duymadan sadece akıllı telefonunuz ile açabileceğiniz bu kilit, elektronik geçiş kontrol sistemleriyle olan uyumuyla dikkat çekiyor. Kapınızı kapattığınızda otomatik olarak kilitleniyor. Kapı koluna basıldığında ise içeriden kolayca açılarak güvenli bir çıkış imkanı tanıyor. Çelik kapı kilitlerinin yanı sıra sizlere sunulan daha birçok ürün uzun ömürlü kullanımları ile her anınızda sizlere eşlik ediyor.

Kale Kilit Yelpazesi İçerisinde Yer Alan Yüksek Güvenlikli Silindirler

Kilit çeşitleri içerisinde yüksek dayanıklılığı ile ön plana çıkan silindirler, güvenlik seviyenizi artırıyor. Kırılmaya karşı dirençli çelik kullanılarak tasarlanılmış olan bu ürünler üzerinde yer alan hareketli pim kapı kilit mekanizması, maymuncuk ile açılmalara karşı direnç gösteriyor. Aynı zamanda sarsmaya, kırılmaya ve delinmeye de dirençli olan silindirler; kapınızın yapısına uygun tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yüksek güvenlikli inşaat silindiri alternatifi, kapı üreticileri ve müteahhit firmalara hitap ediyor. Kendini yeniden şifreleyebilen pim sistemiyle yenisiyle değiştirilmesine gerek kalmadan güvenli bir kullanım sunuyor. Acil durum fonksiyonlu standart silindir ise ön tarafta anahtar takılı olsa bile arkadan anahtar takılıp açılabilme imkanı tanıyor. Bu sayede, ev içerisinde yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda anahtarın kapının üzerinde olması herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Tirajlı kilit sistemi, yarım tip mandallı silindir, otomatik blokaj silindir, tuzaklı sistem silindir ve daha birçok silindir çeşidi içerisinden kendi ihtiyacınıza uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Son Teknoloji ile Buluşan Kale Kilit Ürünleri

Minimum temasla maksimum güvenliği sağlayan son teknoloji Kale Kilit ürünleri; otel tipi kartlı kilitler, ofis tipi elektronik kilitler, geçiş kontrol üniteleri, parmak izli kapı kolları ve daha birçok çeşidi ile elektronik geçiş sistemlerini gözler önüne seriyor. Farklı yaşam alanlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürünler, renk ve mekanizma çeşitliliği ile beğenilerinize sunuluyor. Kompakt tasarımlarının yanı sıra şık duruşlarıyla da dikkat çekiyor. Parmak izli kapı kolu seçeneği, üzerinde yer alan hassas biyometrik okuyucusu sayesinde kayıtlı olan parmak izinizi hızlı bir şekilde okuyor ve kilidi açıyor. Dilerseniz kart veya şifre ile de giriş çıkış sağlayabileceğiniz diğer çeşitler içerisinden doğru seçimi yapabilirsiniz. Elektronik sisteme sahip olmalarının yanı sıra zorlamalara karşı dayanıklılığıyla da göz dolduran son teknoloji ürünler, güvenliğinizi ve konforunuzu üst seviyelere taşıyor. Kapı emniyet kilidi ve kapı pencere kilidiürünlerinden yararlanarak evinize ekstra koruma sağlayabilirsiniz. Kapı kilidi fiyatları ve özellikleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA