Yangın Kapısı Nasıl Konumlandırılmalı?

Yangın Kapısı Nasıl Konumlandırılmalı?

Yangın Kapılarının Özellikleri Nelerdir?

Yangın kapıları yalnızca acil durumlarda binadan kaçışı sağlamak değil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanımı hemen hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belirli bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine kadar zaman kazanmanızı sağlar. Alışveriş merkezi, sinema, okul, hastane gibi toplu yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı güvenliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel gibi binalarda da acil çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise deprem gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Kale Yangın Kapısı Özellikleri

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz. Tek hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar pratik kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genişleyerek duman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın Kapısı Fiyatları

Yangın kapısı fiyatları ürünün kalitesine göre çeşitlilik göstermektedir. Çift kanat veya tek kanat gibi modeline bağlı olarak da fiyatlarda farklılık olabilir. Tehlikeli alanla güvenli alan arasında barikat kuran bu kapılar standart kapılara göre daha yüksek fiyatlıdır. Güvenlik standartlarına uygun olarak dizayn edilen bu kapıların üretiminde özel malzemeler kullanılmaktadır. Kale yangın kapısı fiyatları uygun aralıklarla üst düzey güvenli yaşam sunmaya devam ediyor. Sağlamlığı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz Kale yangın kapıları her bütçeye hitap ediyor. Her binaya uyum sağlayabilecek olan kapılar tehlike anında emniyetli bir şekilde binayı terk edebilmenizi sağlıyor. Üstün performansı sayesinde bu kapılar itfaiye gelene kadar can ve mal kaybının önüne geçmenize yardımcı oluyor. Üstün teknik özellikleri göze alındığı zaman Kale yangın kapısı fiyatları oldukça makuldür. Sizde binanız için risklere karşı önlem almak istiyorsanız fiyatları inceleyebilir ve sizin için en uygun yangın kapısı ürününü seçebilirsiniz. 

 

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA