Yazlık Evlerde Çelik Asma Kilit Farkı

Yazlık Evlerde Çelik Asma Kilit Farkı

Kale Çelik Asma Kilit Çeşitleri 

Kale çelik asma kilit ürünleri farklı modellerde karşımıza çıkmaktadır. Kilit üretiminde uzmanlığını kanıtlamış Kale sizlere farklı ihtiyaçlarınıza yönelik çeşitli tasarımlar sunmaktadır. Klasik asma kilitler farklı boylarda ve renklerde üretilmektedir. Nikel kaplamalı ürünler sağlamlıkları nedeniyle hırsızlar tarafından kolayca kırılamaz. 60mm, 50mm, 40mm, 30mm, 25mm gibi pek çok farklı ölçü seçeneği karşınıza çıkacaktır. Koruma altına almak istediğiniz malzemenin kilidi takacağınız parçasının genişliğine göre bir ürün seçmeniz gerekir. Örneğin; yazlık evinizin otopark kapısını asma kilitle kilitlemek istiyorsanız kapının kolu ve karşılığının birleşiminin ölçüsünü baz alarak ürün seçmeniz gerekir. Eğer evinizde yazlık giysilerinizin olduğu dolapları kilitleyecekseniz daha küçük boylarda ürünleri tercih edebilirsiniz. Dış mekan için özel olarak tasarlanmış gövdesi paslanmaz çelik kaplamalı ürünleri bahçe ve dış kapılar için kullanabilirsiniz. Özel tasarım çelik gövdeli asma kilitler nem ve su gibi hava şartlarından etkilenmediklerinden uzun yıllar kullanabileceğiniz parçalardır. Pirinçten üretilen bu kilitlerin içerisinde bulunan plastik muhafaza, kötü hava koşullarının kilit gövdesinde yaratacağı olumsuzlukları engellemektedir. Yüksek güvenlik önlemi almanız gereken eşyalarınız için bu kilitleri tercih edebilirsiniz. 

Çelik Asma Kilit Kullanım Alanları

Asma kilitler hayatımızın pek çok alanında kullanılabilir. Spor salonlarında giysi dolaplarınız için anahtarlı kilitleri tercih edebilirsiniz. Yat, balıkçı teknesi, dükkan kepenkleri gibi dış hava koşullarına maruz kalan eşyaların korunması için nem ve sudan etkilenmeyen ürünler kullanılabilir. Çelik asma kilit çeşitleri arasında yatay çeşitler de mevcuttur. Ofis dolapları için bu yatay ürünler idealdir. Şık görünümüyle dikkat çeken ürünler paslanma yapmazlar. Kullanımı oldukça pratik olan yatay ürünler pirinç malzemeden üretilmektedir. Mat sarı ve saten krom renk seçenekleri olan bu kilitler hırsızlar tarafından ne kadar zorlanırsa zorlansın kolayca açılmazlar. 60 mm’den 80 mm’ye kadar ölçü seçenekleri olan bu kilitler okul dolapları için de tercih edilebilir. 

Şifreli Asma Kilitler ile Eşyalarınız Güvende

Klasik çelik kapı asma kilit ürünlerine alternatif olarak dilerseniz şifreli kilitler de tercih edebilirsiniz. Anahtar taşımak istemeyen kişiler için özel olarak tasarlanmış olan bu kilitler farklı renk seçeneklere sahiptir. Sarı, kırmızı, mavi, siyah ve çelik renk seçenekleri arasından zevkinize uyan ürünü tercih edebilirsiniz. 3 veya 4 basamaklı şifreli kilitler kısa süre koruma altına almak istediğiniz eşyalarınızı kilitlemek için uygundur. Daha yüksek güvenlik gerektiren ve uzun süre yalnız bırakacağınız eşyalar için çelik asma kilit ürünlerini kullanmanız daha yararlı olacaktır. Şifreli asma kilitler bisiklet, ofis çekmecesi gibi alanlarda pratik bir şekilde kullanılabilir. Belirleyeceğiniz şifre ile kilidinizi açıp kapatabilirsiniz. Eşyalarınızın güvenliği için şifrenizi kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA