Kapı Silindiri Nedir?

Kapı Silindiri Nedir?

Kapı Silindiri Nedir?

Kapının kilidinde bulunan ve anahtarın yerleştiği kısma kapı silindiri adı verilmektedir. Bir kapı kilidinin en önemli parçası barel adı da verilen kapı silindiridir. Diğer bir ismi de kapı göbeği olan kapı silindiri, evin güvenliği için özenle seçilmesi gerekilen bir malzemedir. Kapı kilit bareli seçiminiz ne kadar iyi ise güvenliğinizde o kadar yüksek olacaktır. Barel kapı kilit göbeği ürünleri, Kale Kilit kalitesiyle beğeninize sunulmaktadır. En iyi kapı bareli çeşitlerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Çelik kapı göbeği ürün seçimi, kapınızın modeline göre değişiklik gösterir. Her bütçeye uygun kapı silindir fiyatları ile karşılaşabilirsiniz. Kapı göbeği arayışı içerisinde iseniz sayfamızdan çeşitli modelleri inceleyerek kapınıza uygun ürünü seçebilirsiniz. Ürünler kalitesi ile uzun süreli kullanım olanağı sunmaktadır. Yüksek güvenlikli silindir kapı göbeği ürünleri müşterilerin memnuniyetini kazanmaktadır. Kapı silindiri seçerken kapınıza en iyi güvenliği sağlayacak ürünü tercih etmeniz gerekmektedir. 

(Markanın standart kapı bareli ürününün teknik özelliklerinden ve set halinde satılan ürünlerin fonksiyonları ele alınmıştır). 

Yüksek Güvenlikli Sisteme Sahip Kapı Bareli Ürünleri

Pek çok farklı modelde kapı göbeği ürünü bulunmaktadır. Yüksek güvenlikli sisteme sahip çelik kapı bareli ürünleri en sık tercih edilenler arasındadır. Delinmeye, kırılmaya, sarsmaya ve maymuncukla açılmaya karşı dirençli ürünlerdir. Bu ürünlerde anahtarın çoğaltılması veya yenilenmesi için güvenlik kartı bulunmaktadır. Gövdesi pirinç materyalinden üretilmiştir. Bu tip kapı göbeği ürünlerinde paslanmaz çelik yaylar bulunmaktadır. Bilgisayar teknolojisi ile üretilmiş anahtar kombinasyonu mevcuttur. Gövde ve tüpte delinmeye karşı çelik pim kullanılmıştır. Dilerseniz tirajlı kilit sistem ürünlerini de tercih edebilirsiniz. Nikel kaplamalı pirinç anahtarlara sahip bu çelik kapı bareli ürünleri müşterilerin memnuniyetini kazanmaktadır. Set halinde satılan bu sistem silindir kapı göbeği ürünleri, birden fazla kapı için tercih edilebilmektedir. Yarım tip mandallı çelik kapı göbeği modelleri anahtarsız ürünlerdir. Mandalı çevirerek iç kapıdan rahatlıkla kilitlenebilmektedir. Gövdesi pirinç, mandalı zamak döküm olan bu ürünler, uzun süre hiçbir sıkıntı çekmeden kullanılabilir. 

Kale Kilit Kalitesiyle Kapı Göbeği Modelleri

Kale Kilit kalitesiyle üretilmiş daha pek çok kapı göbeği ürünleri bulunmaktadır. Kapı göbeği fiyatı seçeceğiniz ürünün modeline göre değişmektedir. Otomatik blokaj sistemine sahip standart silindir ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerde delinmeye karşı 4 adet çelik pim takviyesi bulunmaktadır. Otomatik blokajlı kapı göbeği ürünlerinin bilyalı modelleri de bulunmaktadır. Otomatik blokaj pimleri sayesinde yüksek standartlarda güvenlik sağlayan bu ürünler ile gönül rahatlığıyla evinizi kilitleyip dışarı çıkabilirsiniz. Kale Kilit markasının özel olarak tasarlanmış tuzaklı sistem barel kapı göbeği ürünlerini de tercih edebilirsiniz. Kırılmalara karşı tuzaklı sisteme sahip kapı bareli ürünleri yüksek standartlarda güvenlik için geliştirilmiştir. Acil durum fonksiyonlu standart kapı silindiri modelinde, silindirin bir tarafında anahtar takılı olsa bile diğer taraftan anahtar ile açılabilme özelliği bulunmaktadır. Bu sayede, evin içerisinde biri varken kapı üzerinde anahtar bırakılmış olsa dahi, kapıyı dışarıdan açıp acil durumlara rahatlıkla müdahale edebilirsiniz. 

En Kaliteli Kapı Silindiri Seçimini Yapın

Çelik kapı barel ölçüleri modelden modele göre değişiklik göstermektedir. Eğer kapı bareli değiştirme ihtiyacınız varsa ve yeni bir silindir arayışı içerisinde iseniz, Kale Kilit kalitesiyle üretilmiş yüksek güvenlik sağlayan ürünleri tercih edebilirsiniz. Dış kapı bareli değiştirmek istiyorsanız, ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak ürünler bulabilirsiniz. Kapı bareli nedir sorusunun cevabını yukarıda vermiştik. Seçeceğiniz kapı bareli ürününün sağlamlığı ve fonksiyonel özelliklerinin güvenliğinizi sağlaması oldukça önemlidir. Çelik takviyeli standart veya bilyalı ürünler de sık tercih edilenler arasındadır. Tüpten şifreli mandallı kapı göbeği ürünlerine de göz atabilirsiniz. Bu ürünlerin yüksek güvenlikli modelleri de bulunmaktadır. Çelik kapı göbeği tercih ederken nasıl bir sisteme sahip olduğuna dikkat etmek gerekir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak her türlü model, Kale Kilit tarafından beğeninize sunulmaktadır. Değiştirilebilir pil ile çalışan alarmlı kapı göbeği ürünlerinde, tuzaklı kısım vardır. Bu kısım kırıldığında bile anahtar ile içeri girmek mümkündür. Kapı göbeği fiyatı ve modelleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

İletişim Formu

CAPTCHA