Kale Şifreli Asma Kilit Nasıl Açılır ve Nasıl Sıfırlanır?

Kale Şifreli Asma Kilit Nasıl Açılır ve Nasıl Sıfırlanır?

Kale Şifreli Asma Kilit Sistemi Avantajları

Günümüzde evlerde ve iş yerlerinde artan güvenlik ihtiyacı nedeni ile birçok yüksek teknoloji araçları kullanılmaktadır. Kale Kilit’in konutlardan iş yerlerine spor salonlarından avm’lere kadar birçok alanda geliştirdiği şifreli kilitleri de bu ihtiyaca karşılık veren ürünler arasında yer almaktadır. Üzerindeki şifreli sistem sayesinde kullanıcıya denetleme ve kontrol avantajı sağlamaktadır. Kale asma kilitlerde de şifre değiştirme işlemi kolaylıkla yapılmaktadır. Bu ürünler ile siz de farklı alanlarda emniyetinizi en yüksek düzeyde sağlayabilirsiniz.

Şifreli asma kilitler dayanıklı yapıları ile bir yandan beklenilen emniyet koşullarını yüksek oranda sağlarken, öte yandan olumsuz güvenlik koşullarına karşı kullanıcılar için yüksek oranda büyük bir koruma sunmaktadır. Akıllı teknoloji olarak da adlandırılan bu ürünler farklı tasarımlarıyla dikkat çeken seçenekleri ile kullanıcılara alternatifler sağlamaktadır. Hayatın her alanında kişisel güvenliğe önem veren Kale kilit, şifreleme özelliğine sahip birbirinden farklı ve değişik renkleri olan asma kilitleri ile güvenlik kaygınızı ortadan kaldırmaktadır. Bisiklet, valiz, çanta ve dolap gibi özel eşyalarınızın güvenliğini sağlamakta size yardımcı olmaktadır.

Şifreli Kale Asma Kilit Nasıl Açılır?

Kale şifreli asma kilit şifre değiştirme ya da kilidi açmak için Kale Kilit’in üzerinde bulunan dört haneli şifrenin kırmızı çizgilerinin hepsinin aynı hizada bulunması gerekir. Öncelikle kilidin üzerinde bir şifreleme yapmanız gerekir. Bu şifreyi belirlemek için öncelikle kilidin kolunu ters yöne çevirip kolu biraz içeri itmeli ve şifreleme işlemini yapmalısınız. Örneğin; 1111 gibi bir şifre belirledikten sonra içeri doğru ittiğiniz kolu hafif kendinize doğru çekebilir ve kolu tekrar eski yöne doğru çevirebilirsiniz. Bu işlemden sonra şifreleme işleminiz başarı ile gerçekleşmiş olacaktır.

Kolayca ve büyük bir başarı ile yapmış olduğunuz şifreleme işlemini aynı kolaylıkla açabilirsiniz. Şifrenizi açmak için yapmanız gereken çok basit. Kilidinizin üzerinde bulunan dört haneli şifre düğmelerinin hepsinin üzerinde bulunan kırmızı çizginin yan yana gelmesi gerekiyor. Daha sonra belirlemiş olduğunuz şifreyi tek tek bu düğmeler aracılığıyla girerek düğmeleri çevirmeli ve rakamların yan yana gelmesini sağlamalısınız. Bunu yaptığınızda Kale şifreli asma kilit açma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Şifreli Kale Asma Kilit Nasıl Sıfırlanır?

Eğer şifremi unuttum diyorsanız yapmanız gereken şifrenizi sıfırlamaktır. Şifreyi açmaya çalışırken farklı rakamlar girdiyseniz kilidiniz açılmayacaktır. Şifrenizin bulunduğu bölümde bir dişli sistem yer almaktadır. Bu dişli sistemin amacı düğmelerin bulunduğu yuvadaki çentiklere sırayla oturmasını sağlamaktır.

Bu işlem için öncelikle kilidin kanca kısmını iki parmağınızla tutup hafif dışa doğru çekerken diğer parmaklarınızla da kilidi tutmaya çalışmalısınız. Dişli sistem içerisindeki düğmeleri ters yönde çevirerek yuvalarına oturtmalısınız. Düğmeleri yuvalarına her oturttuğunuzda hafif bir ses duyabilir ve elinizle tuttuğunuz kancanın da gevşemeye başladığını hissedebilirsiniz. Bu işlemi dört düğmeye de uyguladığınızda kilidiniz kolayca açılacaktır. Rakamların hepsi yuvalarına oturmasına rağmen eğer kilidiniz hala açılmadıysa, rakamlardan birinin yanlış rakam olduğunu anlayabilirsiniz. Bu durumda başa dönüp aynı işlemi tekrarlamanız gerekir. Kilidiniz açıldıktan sonra yeni bir şifre belirleyip kilidinize daha önceki adımları uygulayarak şifre değiştirme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Talep Formu

Formu doldurun, biz size ulaşalım.

CAPTCHA